040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Goossensstraat 18, Aarle Rixtel

€ 299.000,= kosten koper

Circa 346 m2

Circa 160 m2

Circa 550 m3

Circa 1973

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op zoek naar een fijne, robuuste en degelijk gebouwde vrijstaande woning met garage, vrije tuin en dicht bij het centrum? Dit is echt een pand met mogelijkheden. Er dient gemoderniseerd te worden, maar dat is de investering waard!

Inhoud : ca. 550 m³
Woonoppervlakte : ca. 160 m²
Perceeloppervlakte : ca. 346 m²
Bouwjaar : ca. 1973
Kadastraal bekend : Gemeente Aarle-Rixtel, sectie A, nummer 2076, groot 3 are en 46 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Aangelegde voortuin en oprit met ruimte voor 2 auto’s.

Indeling
Begane grond
De entree ligt aan de zijkant van de woning. Hal met tegelvloer, meterkast (gemoderniseerd) en betegelde toiletruimte met fonteintje.

De woonkamer is toegankelijk vanuit de hal en vanuit de keuken. De tegelvloer van de hal is hier doorgelegd en de wanden zijn deels schoonmetselwerk en deels glad afgewerkt. Het plafond is met houten balken en schrootjes bezet.
Voor de openslaande tuindeuren is een convectorput geplaatst en er is een sfeervolle schouw met Makkumer tegeltjes.

De apart gelegen eetkeuken is voorzien van een eenvoudige, nette inrichting in L-vorm, werkblad en diverse apparatuur. De vloer heeft plavuizen. Er is ruimte voor het plaatsen van een eettafel.

Doorloop naar de ruime praktische bijkeuken. Deze ruimte is voorzien van een plavuizen vloer, houten lambrisering en 2 inbouwkasten. Hier is tevens de wasmachine-aansluiting geplaatst.

Inpandige garage met kantelpoort en loopdeur aan de voorzijde. Er is een stortbak en de garage is tevens verwarmd. Vanuit de garage is de later aangebouwde (fietsen)berging bereikbaar, welke ook uitkomt op de tuin.

Eerste verdieping
Via een houten trap komt u op de overloop. Op deze verdieping ligt vloerbedekking en geeft toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde zijn twee kamers gelegen, waaronder de riante hoofdslaapkamer van ca. 18,5 m². De plafonds zijn afgewerkt met houten schroten.
Aan de voorzijde is de derde kamer gesitueerd.
De geheel betegelde badkamer is ook aan de voorzijde gesitueerd en uitgerust met een ligbad, douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is voorzolder bereikbaar. Hier is toegang tot een bergkamer met CV- installatie. Royale zolderkamer met groot Velux dakvenster.

Tuin
De achtertuin is op het zuiden gesitueerd en biedt veel privacy. De tuin is ingericht met 2 terrassen, vaste beplantingen en gazon.

Bijzonderheden
• Deze woning heeft een Energielabel: E
• Ideale fijne ligging nabij het centrum van Aarle-Rixtel.
• Op korte afstand van vele voorzieningen.
• Deze woning is gedateerd echter oerdegelijk en biedt zeker mogelijkheden!
• Prettige ruimtes.
• Tuin op het zuiden.
• Deze woning is absoluut de moeite van het bezichtigen waard!!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×