040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Beatrixlaan 24, Asten

€ 250.000,= kosten koper

Circa 204 m2

Circa 127 m2

Circa 439 m3

Circa 1979

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Bijzonder ruime geschakelde 2/1-kapwoning met garage en mooie tuin. De woning is uitstekend gelegen op een ruim perceel nabij Sportpark ´t Root in een groene woonomgeving, op korte afstand van het centrum, diverse scholen en uitvalswegen. Met name de leefruimte begane grond is ruim; de woonkamer en keuken hebben samen een oppervlak van circa 50 m˛. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Er is een extra slaapkamer op de 2e verdieping en een garage in de achtertuin maakt het compleet.

Kadastraal bekend: Gemeente Asten, sectie H, nummer 1248, groot 2 are en 4 centiare.

Ligging
Deze woning is gelegen aan een brede en groene woonstraat. Binnen een straal van circa 500 meter vindt u een basisschool (met kinderopvang en peuterspeelplaats) en een school voor voorgezet onderwijs (Havo/VWO). Ook de hockey- en voetbalvelden liggen op loopafstand. Vanuit de woning bent u binnen enkele minuten in het winkelgebied van Asten.

Indeling
Begane grond
De voordeur van de woning geeft toegang tot een hal met tegelvloer. De wanden zijn voorzien van stucwerk. Hier bevindt zich de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en tot de woonkamer.

De toiletruimte is voorzien van een hangtoilet met fonteintje, de wanden zijn betegeld en, net als het sanitair, uitgevoerd in een lichte tint.

De woonkamer is ruim en licht door de vele ramen. De woonkamer en keuken hebben samen een oppervlak van circa 50 m˛. Een eethoek en zithoek kunt u op diverse manieren plaatsen. Door de ramen in de voorgevel heeft u mooi uitzicht over de brede woonstraat met aan de overzijde vrijstaande woningen.

Aan de tuinzijde is een groot raam aanwezig en een schuifpui.
De wanden zijn uitgevoerd met stucwerk en een fraaie Kambala houten vloer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de provisiekast onder de trap.

De keuken bevindt zich aan de tuinzijde van de woning. De keukeninrichting is voorzien van een koelkast, een boiler, een 5-pits gaskookplaat en een vlakscherm afzuigkap. Verder is er een ruim natuursteen aanrechtblad. Extra werkruimte bevindt zich boven de kastjes die de afscheiding vormen tussen de keuken en de eetkamer. Uit praktische overwegingen is in de keuken een tegelvloer aanwezig. Vanuit de keuken heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Via de trapopgang in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer.
De overloop is voorzien van een houtenvloer en wanden in sierschilderwerk. Er is een vaste kast aanwezig.
De ouderslaapkamer heeft een afmeting van circa 4.10 x 2.95 meter en is gelegen aan de straatzijde. Deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en stucwerk wanden. Er zijn 2 ramen waarvoor rolluiken zijn geplaatst. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot de bergzolder die zich bevindt boven het aangebouwde gedeelte.
Slaapkamer 2 en slaapkamer 3 zijn respectievelijk circa 2.75 x 3.60 en 2.20 x 2.60 meter groot. Op beiden kamers ligt een houten vloer. In een van de kamers zijn de wanden voorzien van behang, de andere kamer is voorzien van stucwerk wanden. Ook hier zijn rolluiken aanwezig.
In de badkamer zijn de wanden tot plafondhoogte betegeld met een neutrale licht getinte wandtegel en bijpassende vloertegel. Onder deze tegelvloer is elektrisch vloerverwarming aangebracht. In het aanwezige ligbad kunt u ook douchen; het bad is er breder en er is een douchescherm. De vaste wastafel is in een badmeubel geplaatst en er is een hangend toilet aanwezig. Het raam is voorzien van een rolluik.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de overloop op de 2e verdieping.
Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en tevens de gasgestookte CV-combiketel (2018). Een groot dakkapel zorgt voor voldoende lichtinval.
Vanuit deze overloop heeft u toegang tot de 4e slaapkamer. De dakkapel zorgt voor een prettige lichtinval en voor extra ruimte. De kamer is ruim van opzet. Een extra raam is aanwezig in de zijgevel. In de punt van het dak bevindt zich nog een extra bergruimte.

Tuin
De tuin is circa 8 x 11 meter groot. Direct grenzend aan de woning is een terras aangelegd waarvan de verharding doorloopt als pad naar de garage en achteringang. De aangelegde tuin heeft bloemen, planten en struiken.

Garage
De garage is gelegen achterin de tuin en vrijstaand. Deze garage is uitgevoerd in baksteen en voorzien van een betonvloer. Er is een stalen kanteldeur aanwezig. Een inrit vanuit de Rootweg geeft toegang tot het pleintje waaraan deze garage is gelegen.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: C
•Ruime woning, gelegen op prettige locatie.
•Deze woning werd gebouwd omstreeks 1979, dak- en muurisolatie is toegepast.
•In 1993 werd de woonkamer vergroot door een aanbouw aan de zijkant.
•Keuken en sanitair werden omstreeks 2008 vernieuwd.
•In 2008 werden de pannen schoongemaakt en voorzien van een coating en tevens is toen ook het lood vervangen. De dakkapel is van omstreeks 2000.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×