040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Burgemeester Frenckenstraat 8, Asten

€ 200.000,= kosten koper

ca. 70 m2

ca. 267 m3

ca. 1900

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze sfeervolle en goed onderhouden woning met patiotuin is gelegen in het centrum van Asten met alle voorzieningen op loopafstand.

Indeling
Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal met tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Hier bevindt zich de meterkast (6 groepen en aardlekschakelaar). Toegang tot de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer is voorzien van een houten vloer. De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met stukwerk. In het plafond zijn inbouwspotjes geplaatst. Er is een aansluitmogelijkheid voor een kachel.

Er is een praktische, verdiepte voorraadkast/kelder onder de trap. De dubbele tuindeuren geven toegang tot de patiotuin. In de zomer kunt u de patio prima bij de woonkamer betrekken.

De keuken is geplaatst in een L-opstelling en uitgerust met een koelkast, vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat en afzuigkap. Er ligt een tegelvloer voorzien van vloerverwarming.

Aansluitend aan de keuken is er een praktische ruimte voor het plaatsen van de wasapparatuur.

In de aanbouw is de badkamer gerealiseerd. De complete badkamer is geheel betegeld, voorzien van vloerverwarming en heeft een vaste wastafel, toilet en douche.

Eerste verdieping
De overloop met Velux dakraam geeft toegang tot 2 slaapkamers. Tevens is hier de CV-ketel (2006) geplaatst.

Slaapkamer 1 is voorzien van een houten vloer en geniet veel lichtinval door de dakkapel en 2 Velux dakramen.

Slaapkamer 2 is bereikbaar via slaapkamer 1 en heeft ook een houten vloer. Er is een luik naar de bergvliering.

Tuin
De patiotuin is op het westen gesitueerd en vrijwel geheel bestraat. Er is voldoende ruimte om een zitje te plaatsen. De patio biedt veel privacy.

Bijzonderheden
- Deze woning heeft een Energielabel: E
- Sfeervolle, knusse woning met 2 slaapkamers.
- Nette badkamer.
- Dichtbij vele voorzieningen in Asten.
- Absoluut de moeite van het bezichtigen waard!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×