040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Langstraat 30, Asten

€ 550.000,= kosten koper

Circa 730 m2

Circa 136 m2

Circa 625 m3

Circa 1974

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Vrijstaand wonen op een mooi perceel van 730 m2 en perfect gelegen in het centrum van het dorp met al haar voorzieningen. Dat biedt deze goed onderhouden woning met grote garage en eigen, lange inrit. Tevens is er o.a. een kamer op de begane grond en een ruime bijkeuken.

Indeling
Begane grond
De entree geeft toegang tot de royale hal met travertin vloer, garderoberuimte, meterkast en betegelde toiletruimte (leuke retro tegels) met fonteintje.

Toegang tot de woonkamer in L-vorm, voorzien van een parketvloer, schroten plafond en schoonmetselwerk wanden.
Verder is er een schouw met open haard, fraaie omlijsting met hout en graniet.

Half open keuken met eenvoudige maar nette Bruynzeel inrichting, eetbar en tegelvloer. Er is diverse apparatuur aanwezig. Ook is er een ruime kelderkast en een ingebouwde servieskast.

Doorloop naar de praktische bijkeuken. Deze geheel betegelde ruimte heeft een zijdeur naar de oprit, een tuindeur en een aansluitpunt voor de wasmachine.
Vanuit de hal en de bijkeuken is een kantoor-/speelkamer bereikbaar, welke uiteraard ook dienst kan doen als slaapkamer. In de bijkeuken zou dan eventueel een badkamer gecreëerd worden. Vanuit de bijkeuken is de garage bereikbaar.

Verdieping
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers, een separaat toilet, CV-ruimte en de badkamer. Het separate toilet is deels betegeld. In de CV-ruimte is de combiketel geplaatst (Atag 2017).
Slaapkamer 1 en slaapkamer 2 zijn voorzien van diverse inbouwkasten met schuifdeuren / bergruimten en geven toegang tot het balkon aan de zijgevel. Op een van deze slaapkamers is een luik naar de bergvliering.
Slaapkamer 3 is voorzien van een parketvloer en een wastafel.
De betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een douchebak en een wastafel.

Tuin
Aan de achtergevel is terras met een overkapping voorzien van twee lichtkoepels.
Het gazon is omzoomd met borders met veel vast groen en een grote groentetuin.

Aan de achterzijde van de tuin is een multifunctioneel bijgebouw geplaatst (in spouw gebouwd). Ook hier zijn 2 lichtkoepels, een gashaard, wateraansluiting en afvoer.

De garage heeft een kantelpoort en loopdeur aan de voorzijde en een zijdeur naar het terras en aan de achterzijde deur naar de grote groentetuin. Er is een verwarming en een uitstortbak.

Bijzonderheden
•Super ligging in het centrum; mooi perceel van 730 m²;
•De dak shingles zijn in de jaren ’90 geheel vervangen;
•Een ruime vrije achterom is makkelijk te creëren;
•Een gewenste modernisering is de investering meer dan waard;
•Deze woning heeft een Energielabel: in aanvraag

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×