040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Burgemeester van der Weidenlaan 33, Beek en Donk

€ 325.000,= kosten koper

Circa 275 m2

Circa 96 m2

Circa 391 m3

Circa 1965

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

In een van de mooiste lanen van Beek en Donk gelegen, recent volledig gerenoveerde sfeervolle uitgebouwde twee onder één kap woning met garage en zonnige achtertuin. Op loopafstand gelegen van de dorpsvoorzieningen, medisch centrum en speelweide.

Royale oprit en een nette voortuin met gazon en vaste beplanting.
Parkeren op eigen terrein met meerdere auto’s is mogelijk.

Indeling
Begane grond
De entree van het woonhuis geeft toegang tot de hal met een moderne tegelvloer, meterkast, toiletruimte, trapopgang, kelderkast en toegang tot woonkamer. De meterkast heeft een uitgebreide groepenkast, de elektrische installatie is volledig vernieuwd. Moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. In de kelderkast is veel nuttige bergruimte.
De woonkamer is heerlijk ruim. De vloer is vernieuwd, geďsoleerd en voorzien van vloerverwarming en daarna afgewerkt met pvc. De wanden en het plafond zijn voorzien van nieuw stucwerk.
De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd. Er is een schuifpui geplaatst. Door het vele glas heeft u een prettig lichte woonkamer en keuken. De kamer is goed in te delen en er kan een grote tafel geplaatst worden.
De keuken is geplaatst in een wandopstelling met een eiland. De inrichting is strak en modern. Er is een inductiekookplaat met Bora afzuiging. Verder een Siemens oven/grill/magnetron, een koelkast, een diepvriezer en een vaatwasser. Er zijn 2 spoelbakken en er is een quooker. Door de opstelling tegen de wand en het eiland heeft u veel werkruimte.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop toegang naar 3 slaapkamers, ruime inbouwkast en de badkamer.
De badkamer is modern en compleet. De wanden en de vloer zijn betegeld. Er is een inloopdouche, een wastafel met een meubel en een toilet. De kleurstellingen zijn neutraal en mooi op elkaar afgestemd. De badkamer heeft een raam zodat u daglicht binnen krijgt en voldoende natuurlijke ventilatie.
De slaapkamer aan de voorzijde heeft een balkon. De deur en ramen zijn voorzien van isolerende beglazing. De wanden en het plafond zijn recent voorzien van nieuw stucwerk en op de vloer ligt eikenhout.
De grote slaapkamer aan de achterzijde is thans in gebruik als masterbedroom. Ook hier nieuw stucwerk en een mooie eikenhouten vloer. Vanzelfsprekend is er isolatieglas geplaatst.
De derde slaapkamer is kleiner qua afmeting met dezelfde afwerking.
Op de overloop in de vaste kast zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur gemaakt.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap heeft u toegang tot de zolder. Het dak is aan de binnenzijde voorzien van isolatie en is daarna afgewerkt met gipsplaten. Op zolder is de CV-ketel geplaatst (Vaillant HR combiketel uit 2018).

Tuin
Recent aangelegde achtertuin met gazon, beplanting en toegang naar de vrijstaande garage. Het terras is betegeld met grote grijze tegels. Hierdoor heeft de tuin een moderne look. Achter in de tuin staan leibomen. De ruime garage heeft ook een toegangsdeur vanuit de tuin. Er ligt elektriciteit in de garage.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: C
•De woning is met recht instapklaar te noemen.
•De woning is voorzien van dubbele beglazing.
•Het dak is geďsoleerd, vloerisolatie en vloerverwarming.
•Nieuwe keuken met merkapparatuur.
•Nieuwe badkamer en toilet.
•Realisatie van een 4e slaapkamer op zolder door middel van plaatsing van een dakkapel en vaste trap is mogelijk.
•Fijne garage en eigen oprit.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


×