040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Klavierstraat 32, Beek en Donk

€ 285.000,= kosten koper

ca. 147 m2

ca. 118 m2

ca. 420 m3

ca. 2008

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Uitgebouwde tussenwoning in perfecte staat van onderhoud. Op een locatie met blijvend vrij uitzicht. Het huis heeft 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een vaste trap naar de 2e verdieping. Recent is er een fraaie terrasoverkapping geplaatst. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen.

Begane grond
U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot het toilet, de meterkast en de woonkamer. De hal is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De toiletruimte is voorzien van een vrijhangend closet en een fonteintje. De ruimte is volledig afgewerkt met tegels, voorzien van vloerverwarming en voorzien van een spuitwerk plafond.

De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi vrij uitzicht over het plantsoen met speelgelegenheid voor de kinderen.

Via dubbele openslaande tuindeuren heeft u toegang tot de achtertuin. De woning is over de volle breedte uitgebouwd.

De keuken is ingericht in hoekopstelling en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, RVS spoelbak, combimagnetron, een vaatwasser en een koelkast. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming.
Aansluitend is er een portaal met de achterdeur.

Eerste verdieping
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, die u kunt bereiken via de overloop. De vloer is belegd met laminaat, de wanden zijn afgewerkt met stucwerk, het plafond is voorzien van spuitwerk. Op de overloop is een vaste kast. Ideaal voor linnengoed.

De drie slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
De hoofdslaapkamer heeft in inloopkast.

De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en een wastafel. De ruimte is geheel afgewerkt met tegels en een spuitwerk plafond. De badkamer heeft een moderne uitstraling.

Tweede verdieping
De tweede verdieping kunt u bereiken via een vaste trap. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking. De zolder is voorzien van een velux raam. Tevens bevinden zich hier de cv-opstelling en de aansluitingen voor de wasapparatuur. De mogelijkheid bestaat om een dakkapel te plaatsen en een 4e slaapkamer te realiseren.

Tuin
De tuin is gelegen op het zuidoosten. De tuin is volledig bestraat en voorzien van een houten erfafscheiding. Aan de woning is een grote terrasoverkapping geplaatst, met daarin een lichtstraat. De houten overkapping is traditioneel gemaakt, een waar stukje vakmanschap. De berging heeft een inhoud van bijna 10 m˛. De muren zijn opgetrokken uit baksteen, het dak is met bitumen gedekt. Er is elektra aanwezig. Naast de berging is een overkapping met een achterom. De achterom is afgesloten door een poort.

Bijzonderheden
- Fraaie ligging in jonge wijk.
- Uitbouw over de volle breedte.
- Rustige ligging, mooi uitzicht.
- Instapklaar.
- Deze woning heeft een voorlopig Energielabel: A

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×