040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Kleine Berg 12, Beek en Donk

€ 225.000,= kosten koper

Circa 183 m2

Circa 117 m2

Circa 360 m3

Circa 1974

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een mooie locatie. De woning heeft verrassend veel te bieden, zeer goed onderhouden, deels gemoderniseerd, kunststof kozijnen met rolluiken en zonnepanelen, om er maar een paar te noemen. Graag leiden wij u rond, maak een afspraak voor een bezichtiging.

Inhoud : ca. 360 mł
Woonoppervlakte : ca. 117 m˛
Perceeloppervlakte: ca. 183 m˛
Bouwjaar : ca. 1974
Kadastraal bekend: Gemeente Beek en Donk, sectie I, nummer 1869, groot 1 are en 83 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Kleine voortuin met grind en pad naar de entree. In de hal bevindt zich de betegelde toiletruimte, voorzien van een hangcloset en fonteintje en de uitgebreide en gemoderniseerde meterkast.

Doorloop naar de woonkamer. Deze ruimte is door de uitbouw aan de achterzijde goed in te delen. Er ligt een warme houten vloer, de wanden zijn deels granol en deels met een houten lambrisering en het plafond is voorzien van stucwerk.

De uitbouw is voorzien van een lichtstraat en is daardoor een heerlijke, lichte plek. Het raam is voorzien van een rolluik. De radiator is netjes weggewerkt achter webbing. Onder de trap is een praktische bergkast. Mooie paneeldeuren met glas zijn toepast.

De keuken is aan de voorzijde gesitueerd. De keurige beukenkleurige inrichting is in een hoekopstelling geplaatst, heeft een granieten blad en als apparatuur is er een keramische kookplaat, een afzuigkap, een losse koelkast, een oven en een vaatwasser. Er is ruimte genoeg om een kleine eettafel te plaatsen.

Aan de achterzijde bevindt zich de bijkeuken met tegelvloer, de aansluiting voor de wasmachine en een stortbak. Hier is ook een deur naar de achtertuin.Eerste verdieping
De overloop met vloerbedekking geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers hebben allen een laminaat vloer en alle kozijnen zijn van kunststof met dubbel glas. Tevens zijn voor alle ramen rolluiken geplaatst.
Geheel betegelde, moderne badkamer, uitgerust met een ruime inloopdouche met glazen wand, een design toilet en een wastafel met meubel. De vloer is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping
Via een vaste trap komt u op de voorzolder met bergruimte en de CV ketel (Vaillant HR ca. 2012; de ketel wordt geleased). Tevens hangt hier de omvorm-unit van de zonnepanelen.
Royale zolderkamer met laminaat vloerafwerking, bergruimte in de dakschuinte en een dakvenster.

Tuin
Fijne tuin gesitueerd op het Noord-Oosten, aangelegd met sierbestrating en een gazon. Aan beide zijden omheind door een houten schutting.
Aan de achterzijde staat een stenen berging met elektra en een overkapping. Er is een poort voor de achterom, waar de auto geparkeerd kan worden.

Bijzonderheden
•Fijne woning op een mooie locatie.
•Vele voorzieningen in de nabijheid zoals winkels, scholen en speeltuin!
•Het huis is voorzien van zonnepanelen (leasecontract via de Gemeente; project groene zone; wij vertellen u graag meer hierover).
•Kunststof kozijnen met dubbel glas en diverse rolluiken.
•Deze woning heeft een Energielabel: B

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×