040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Deken van Baarsstraat 26, Budel

€ 478.500,= kosten koper

Circa 400 m2

Circa 137 m2

Circa 590 m3

Circa 1980

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Ruime en goed onderhouden vrijstaande woning met onder andere inpandige garage, 3 slaapkamers en kunststof kozijnen met HR++ glas. De woning is gesitueerd op een uitstekende locatie op steenworp afstand van het centrum en scholen. Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Perceeloppervlakte : ca. 400 m²
Inhoud : ca. 590 m³
Woonoppervlakte : ca. 137 m²
Overig inpandige ruimte : ca. 22 m²
Bouwjaar : ca. 1980
Kadastraal bekend : Gemeente Budel, sectie F, nummer 4013, groot 4 are.
Aanvaarding : In overleg

De oprit heeft de mogelijkheid om 2 auto's te plaatsen.

Indeling
Begane grond
Entree woonhuis met kunststof voordeur, mooie ruime ontvangsthal met tegelvloer. Hier bevindt zich de meterkast met vernieuwde groepenkast (8 groepen en aardlekvoorziening)
en tevens de unit van de vloerverwarming. De toiletruimte is geheel betegeld en heeft een wandcloset en een fonteintje.

Doorloop naar de woonkamer. Deze mooie, lichte ruimte heeft een tegelvloer voorzien van vloerverwarming.
Aan de achterzijde zijn dubbele tuindeuren die direct contact met de achtertuin geven. De deuren zijn van kunststof en hebben HR++ glas. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. Centraal in de kamer is een schouw met haard gelegen (welke niet in gebruik is).

Aansluitend treft u de keuken met tegelvloer voorzien van vloerverwarming aan. Dichte leefkeuken met een wandopstelling met kunststof werkblad, 1½ spoelbak, betegelde achterwand en een raam. De aanwezige apparatuur bestaat uit een koelkast, een 5-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, een vaatwasser (Siemens).

Doorloop naar een portaal welke toegang geeft tot de garage en de achtertuin.
De garage heeft een tegelvloer, dubbele kunststof garagedeuren en een deur naar de tuin. In de garage zijn aansluitingen voor de wasapparatuur.

Eerste verdieping
Hardhouten trap naar de verdieping. Via de overloop bereikt u de slaapkamers en de badkamer. Ook op deze verdieping zijn kunststof kozijnen geplaatst met HR++ isolatieglas.
Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en heeft een stucwerk plafond en stucwerk wanden.
De 2e slaapkamer is ruim van opzet en heeft dezelfde afwerking.
De 3e slaapkamer is tevens prima van afmeting.
De badkamer beschikt over een ligbad met jacuzzi, een separate douchecabine, een toilet en een vaste wastafel. Er is een balkondeur naar het dakterras.

Tweede verdieping
Via een vaste hardhouten trap komt u op de zolderverdieping. Er is een overloop naar de 2 zolderkamers. Het dak is nageïsoleerd. Tevens bevindt zich hier de CV-ketel, Remeha HR combiketel uit 2012.

Tuin
De achtertuin ligt goed op de zonzijde. Er is een zonnescherm aan de achtergevel geplaatst. Het terras is bestraat en de omheining bestaat uit gemetselde penanten met daartussen hout.

Bijzonderheden
•Zeer degelijk gebouwde woning.
•Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
•Gehele begane grond + badkamer voorzien van tegelvloer met vloerverwarming.
•Mogelijkheid voor uitbreiding zeker te realiseren!
•Super centrale ligging, alle voorzieningen op korte afstand.
•Deze woning heeft een Energielabel: C

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

×