040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Molenhof 12, Budel

€ 465.000,= kosten koper

Circa 514 m2

Circa 164 m2

Circa 662 m3

Circa 1977

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op een zeer gewilde woonlocatie aan een rustig hofje gelegen vrijstaand geschakeld woonhuis met inpandige garage en flinke tuin met zwembad. Er is een extra kamer op de begane grond en 2/3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping. Kortom een zeer geschikte woning voor diegene die wonen en werken willen combineren, gezinnen en senioren.

Perceeloppervlakte : ca. 514 m²
Inhoud : ca. 662 m³
Woonoppervlakte : ca. 164 m²
Overig inpandige ruimte : ca. 25 m²
Bouwjaar : ca. 1977
Kadastraal bekend : Gemeente Budel, sectie F, nummer 3698, groot 5,14 are.
Aanvaarding : In overleg

De woning ligt op een mooie rustige plek aan het hofje. Door de volgroeide voortuin heeft u 100% privacy. De voortuin is aangelegd met borders en een gazon. Er is een pad naar de voordeur en een inrit met toegang tot de garage middels openslaande deuren.

Indeling
Begane grond
Wat direct opvalt als u binnenkomt is de royale ontvangsthal met vide. Verder zijn er een uitgebreide meterkast met voldoende groepen, krachtstroom en aansluiting op glasvezel, een toilet, en toegang tot de woonkamer en slaap-/ werkkamer op de begane grond. Er is een open trapopgang naar de verdieping. Het geheel betegelde, moderne toilet heeft een wandcloset en een fonteintje.

De zeer royale, lichte woonkamer heeft een franse kalksteen schouw met een inzet houthaard met ventilatoren. Op de vloer liggen plavuizen. De wanden zijn afgewerkt met granol en er zijn MDF plafonds toegepast.

Er is een serre aangebouwd. Hierdoor heeft u een fantastische leefruimte.

2 aluminium schuifpuien geven toegang tot de tuin. Elektrisch bedienbare zonnescreens zorgen dat u de zon kunt weren.

De open keuken met een keukeninrichting in een hoekopstelling met inbouwapparatuur, o.a. een inductie kookplaat, een vaarwasser en een dubbele spoelbak. De koel/vries combi is ter overname. Het geheel is afgewerkt met een granieten aanrechtblad. Er is een airco met voldoende capaciteit voor de gehele ruimte.
Aansluitend bij de keuken is een portaal met toegang tot de tuin, verwarmingsruimte en bijkeuken./garage. Er is tevens een CV-ruimte met de Brink luchtverwarmingsketel (2008) en een boiler voor het warmwater (2005).

Werk-/ slaapkamer met behang afgewerkte wanden en een parketvloer.

Vanuit het achterportaal toegang tot de bijkeuken en de ruime garage. De bijkeuken heeft een aanrecht en inbouwkasten. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasapparatuur. Er is tevens een douche in de bijkeuken.
De vloer van de garage is betegeld en er zijn lichtkoepels geplaatst. Er is extra elektra aanwezig in de garage voor de hobbyist.

Eerste verdieping
Overloop met vide. Centraal op deze verdieping bevindt zich de badkamer. De geheel betegelde moderne badkamer beschikt over een douche met zijsproeiers, een meubel met 2 hardstenen wasbakken en een wandcloset.
Slaapkamer 1 met Velux dakvenster. De wanden zijn afgewerkt met behang. Op de vloer ligt parket en er is een wastafel met een royaal meubel aanwezig. Ook toegang naar bergruimte achter ruime schuifkasten.
De 2e slaapkamer is erg ruim van opzet. De mogelijkheid bestaat om deze kamer te splitsen in 2 slaapkamers. Aan de voorzijde staat een dakkapel met een elektrisch rolluik.
Op de vloer ligt aan de voorzijde laminaat en aan de achterzijde parket. Er is al een verdeling gemaakt door middel van kasten zodat er een achterkamer is ontstaan. De achterzijde is voorzien van een Velux dakraam.

Bergzolder
Via een luik met vlizotrap kunt u naar de bergzolder.

Tuin
De achtertuin heeft een groot terras grenzend aan de woning, borders met volwassen beplantingen en een gazon. Achter in de tuin staat een prieeltje en een houten tuinhuisje.
In de tuin ligt een zwembad van 7x4 meter met een lamellen roldek. Het zwembad heeft een jetstream. De installatie van het zwembad is in een berging geplaatst welke vast aan de bijkeuken staat. In deze berging staat tevens een pomp voor de ondergrondse beregening van de achter- en voortuin.

Verder heeft het huis 16 zonnepanelen. De huidige bewoners zijn hiermee energieneutraal voor wat betreft de elektriciteit. De panelen zijn in 2018 geïnstalleerd via “De Groen Zone”. Dit contract kan overgenomen worden.

Bijzonderheden
•Mooie woning met veel leefruimte.
•Prettig lichte living.
•Fantastische tuin met zwembad.
•Zeer rustige ligging en toch dicht bij het centrum, basisschool en natuur.
•Een huis dat zeker een bezoek waard is.
•Deze woning heeft een Energielabel: C

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×