040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Kolgans 45, Deurne

€ 269.000,= kosten koper

Circa 185 m2

Circa 150 m2

Circa 501 m3

Circa 1981

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze sfeervolle uitgebouwde woning heeft veel te bieden. We noemen alvast de ruime woonkamer, praktisch nieuwe keuken (2018), 4 slaapkamers en 2 badkamers, een fijne tuin met deels overkapt terras, tuinhuis en het vrije uitzicht aan de voorzijde.
Maar het beste kunt u zelf komen oordelen tijdens een vrijblijvende bezichtiging; bel of mail voor een afspraak.

Kadastraal bekend: Gemeente Deurne, sectie L, nummer 7545, groot 1 are en 85 centiare.


Er is veel vrije parkeergelegenheid in de straat. Tegenover de woning ligt een gemeentelijk plantsoen met speeltoestellen.


Indeling
Begane grond
Voortuin met pad naar de entree. Hal met tegelvloer (houtmotief) die op de hele begane grond is doorgelegd. In de hal vinden we tevens de meterkast en de betegelde toiletruimte met een duoblok en fonteintje.
Doorloop naar de royale, uitgebouwde woonkamer. De praktische tegelvloer is uitgevoerd in houtlook. De wanden en het plafond zijn voorzien van stucbehang.
Het zitgedeelte aan de voorzijde geeft vrij uitzicht op het speelveld. Het eetgedeelte aan de achterzijde staat in verbinding met de keuken en heeft extra lichtinval door de lichtkoepel.
De grote pui, met openslaande deuren, geeft toegang tot het overdekte terras in de tuin.
De nieuwe keuken (2018) is uitgevoerd in offwhite hoogglans. De L-vormige opstelling heeft voldoende kastruimte en beschikt over de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast en stoomoven.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, een separaat toilet en badkamer 1. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Slaapkamer 1 heeft deels behangen, deels stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Deze kamer geeft toegang tot de badkamer.
Badkamer 1 is geheel betegeld en uitgerust met een royale inloopdouche met glazen wand, een nette wastafel met meubel en designradiator.
Slaapkamer 2 is eveneens een royale kamer voorzien van een extra dakvenster.
Slaapkamer 3 is een kleinere kamer met enkel glas. Separaat toilet met wandcloset en fonteintje.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze verdieping beschikt over een laminaatvloer. De voorzolder is voorzien van de CV-ketel en aansluitingen voor de wasapparatuur. Slaapkamer 4 is een mooie royale kamer.
Badkamer 2 is een moderne badkamer, geheel betegeld, en uitgerust met ligbad, inloopdouche en waskom op een houten blad.

Tuin
De achtertuin is gesitueerd op het westen. De tuin heeft een overdekt terras en is verder ingericht met sierbestrating, borders en een houten omheining. Er is een houten berging en een eigen achterom.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: C
•Ideale starters/gezinswoning!
•4 slaapkamers en 2 badkamers!!
•Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
•Prettige ligging in een rustige straat en tegenover speelveld.
•Vele voorzieningen in de nabijheid op korte afstand.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×