040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Anna Bijnsweg 2c, Eindhoven

€ 300.000,= kosten koper

Circa 75 m2

Circa 250 m3

Circa 1987

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op centrale locatie, hoek Aalsterweg-Anna Bijnsweg, binnen de ring gelegen modern 3-kamer appartement met vernieuwde keuken (2018), lichte woonkamer, 2 slaapkamers en balkon. Prachtig gesitueerd nabij parktheater, stadswandelpark en het stadscentrum met alle denkbare voorzieningen.

Indeling
Begane grond
De entree bevindt zich in de gevel aan de Anna Bijnsweg. Er is een centrale hal met trappartij welke toegang geeft tot 3 appartementen. Het appartement ligt op de bovenste verdieping van dit kleinschalige complex.

Derde verdieping
Via de trap naar de 3e verdieping.
Hal met toegang tot de woonkamer, de slaapkamers, badkamer en toilet.

De woonkamer is prettig licht en is goed indeelbaar. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht over de Aalsterweg. De raampartij loopt in een speelse ronding waardoor u ver weg kunt kijken.

Op de vloer ligt linoleum in een lichte kleur. Deze vloerafwerking is in 2018 gelegd en loopt door in de keuken, hal en de slaapkamers.

De keuken grenst aan de woonkamer. De inrichting is in 2018 vernieuwd. Er is een L-opstelling geplaatst uitgerust met een vaatwasser, een koelkast met diepvriesgedeelte, een keramische kookplaat met afzuigkap en een oven-grillcombinatie. Er is gekozen voor een keramiek aanrechtblad. Verder is er veel nuttige kastruimte en een apothekerskast.

In een kast hangt de CV-ketel. Deze HR-combiketel is uit 2013.

De ene slaapkamer is centraal in het appartement gesitueerd, de andere ligt aan de achterzijde. Slaapkamer 1 is bijna 10 m² groot. De wanden zijn glad afgewerkt en op de vloer ligt linoleum.

De 2e slaapkamer is ruim 13 m² groot en geeft toegang tot het balkon. De wanden zijn voorzien van stucwerk.

Het toilet heeft halfhoge wandbetegeling en een fonteintje.
De badkamer heeft betegelde wanden en een tegelvloer. Er is een ligbad en de wastafel is geïntegreerd in een houten meubel.

Het balkon is overdekt en biedt voldoende ruimte om een zitje te plaatsen.

Toegang tot de buitenberging van circa 5,5 m². Deze is achter het complex gelegen.

Bijzonderheden
•Dit appartement heeft een Energielabel: C
•Geweldige ligging.
•Prettig licht appartement.
•Moderne keuken (2018).

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×