040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Bosgaai 38, Eindhoven

€ 425.000,= kosten koper

Circa 85 m2

Circa 128 m2

Circa 525 m3

Circa 2008

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Top afgewerkte, speelse bosvilla, type split-level, met 2 parkeerplaatsen in de garage, gelegen bij het kanaal en verscholen tussen de bomen van Groenplaats Bosrijk in de wijk Meerhoven met tal van voorzieningen.

Een riante hoekwoning, type split-levelwoning, gelegen bij het kanaal en verscholen tussen de bomen van Groenplaats Bosrijk in de wijk Meerhoven met tal van voorzieningen. Het aan Groenplaats Bosrijk grenzende centrum Meerrijk wordt het bezige middelpunt van de jonge wijk Meerhoven. Met winkels, scholen, een supermarkt, een gezondheidscentrum en andere essentiële voorzieningen zoals sport- en vrijetijdsaccommodaties in de nabijheid. In de directe omgeving van Groenplaats Bosrijk vind je tevens de Beatrix Jachthaven en een 18-holes golfbaan.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met meterkast en toilet. De moderne complete meterkast beschikt over 8 groepen met aardlekvoorziening en er ligt glasvezel.

Luxe betegelde toiletruimte met zwevend closet met soft-close en fonteintje.

Op het begane grond niveau bevinden zich de keuken en één niveau lager de tuinkamer.

De open keuken ligt een paar treden hoger dan de tuinkamer en is bereikbaar vanuit de hal. Tevens bevinden zich hier dubbele tuindeuren naar buiten.
De leefkeuken is zeer compleet ingericht. Er is een combi oven/grill/magnetron, een stoomoven, een koelkast, een apothekerskast, een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap en veel handige lades. De vloer is afgewerkt met leisteen met vloerverwarming.

Tuinkamer
De tuinkamer bevindt zich op het laagste niveau. Een mooie lichte ruimte met houten vloer en een schuifpui naar het terras. De wanden zijn voorzien van glad stucwerk.

Terras
Riant terras met buitenkraantje en buitenverlichting. Het terras ligt op zonzijde en is betegeld met hardsteen.

Eerste verdieping
Hal met toegang tot de woonkamer, de badkamer en een slaapkamer.
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft grote raampartijen. Tevens is er een gashaard aanwezig.

De woonkamer is 2 verdiepingen hoog, dit geeft een zeer ruimtelijk effect. U heeft contact met de andere leefruimtes. De wanden zijn voorzien van glad stucwerk. Ook hier ligt de fraaie houten vloer. De 4 meter hoge glaspuien staan garant voor een prettig lichte living. Er zijn elektrische zonnescreens toegepast.


Badkamer
Een paar treden hoger bevindt zich de mooie, strak afgewerkte badkamer.
De badkamer beschikt over een dubbele wastafel met meubel, een ligbad, een separate douche en een toilet (wandcloset).
Luxe tegelwerk met smaakvolle accenten. De kranen zijn van het merk Grohe. Er hangt een mooie design radiator.

Slaapkamer 1
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. De vloer is ook hier belegd met hout. Er is een complete kastenwand met hang- en legmogelijkheden.

Een niveau hoger gelegen hal biedt toegang tot de overige 3 slaapkamers, een berging en een dakterras.
Slaapkamer 2 is een ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer beschikt over een vaste wastafel.
Slaapkamer 3 gelegen aan de voorzijde van de woning, met een raam dat uitkijkt over het terras. De 4e slaapkamer is qua afwerking vergelijkbaar met de andere kamers, deze kamers zijn voorzien van Novilon.

Berging
Berging met de unit voor de mechanische ventilatie, C.V.-ketel en wasmachineaansluiting.

Dakterras
Dakterras gelegen aan de voorzijde van de woning. Het terras is via een balkondeur op de overloop bereikbaar.

Parkeren
Er zijn 2 eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Souterrain
Berging met unit vloerverwarming en een deur naar de parkeergarage. De berging heeft een betegelde vloer en een extra bergvlonder.

Omgeving
Groenplaats Bosrijk
Wonen in een landschapspark waar woningen te gast zijn in het groen, dat is Groenplaats Bosrijk. In het uitdagende woonconcept heeft de omgeving een hoofdrol gekregen. Architectuur staat in dienst van de natuur. De woningen staan als sculpturen in een beeldentuin, zoals beelden in een park. Privacy en beschutting lopen geruisloos over in openbare ruimte, waar de gemeente zorg draagt voor parkbeheer en natuuronderhoud.

Groenplaats Bosrijk in Eindhoven maakt deel uit van het nieuwe woongebied Meerhoven met Zandrijk en Grasrijk als aangrenzende wijken. Groenplaats Bosrijk is een groene vlek op de kaart met winkels om de hoek en het centrum van Meerhoven op steenworp afstand. Het stadshart van Eindhoven bereik je snel en gemakkelijk met een extra snelle busverbinding. Eindhoven Airport is de uitvalsbasis naar de rest van de wereld. Groenplaats Bosrijk ligt bovendien op een aantrekkelijke afstand van de snelweg.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: A
•Top afgewerkte villa, speels ingedeeld door de verschillende niveaus.
•Compleet isolatiepakket.
•Ruime leefkeuken.
•Veel lichtinval door speelse raampartijen.
•Fraaie architectuur.
•Groene omgeving.
•Twee eigen parkeerplaatsen, er is een Vereniging van Eigenaren voor de parkeergarage en gemeenschappelijke tuin, bijdrage € 85,- per maand.
•Luxe badkamer.
•Centrale ligging ten opzichte van uitvalswegen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×