040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

De Greide 73, Eindhoven

€ 299.000,= kosten koper

ca. 115 m2

ca. 345 m3

ca. 1977

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Mooi licht, luxe afgewerkt, modern appartement met nieuwe keuken, nieuwe badkamer en nieuwe aluminium kozijnen met HR++ isolatieglas. Gelegen op de 13e verdieping met een panoramisch uitzicht over Eindhoven. Het zonnige appartement heeft een balkon, op het zuiden georiënteerd. U beschikt over een eigen berging en een centrale fietsenberging. Optioneel is een parkeerplaats in de parkeergarage.

Uitstekende ligging met volop parkeerplaatsen voor de deur. Op korte afstand bevinden zich het centrum, de Woenselse Markt, het Catharina ziekenhuis en scholen (TU Eindhoven, Fontys hogescholen en ROC Eindhoven) en diverse uitvalswegen.

Indeling
Begane grond
Op de parterre bevindt zich een mooie centrale entree met brievenbussen, bellentableau en extra nachtbeveiliging. Hierachter een afgesloten hal met liften en toegang tot het trappenhuis. Geheel modern uitgevoerd in lichte tinten. Verder op de parterre nog een gemeenschappelijke fietsenberging. Op de 1e verdieping bevindt zich de afzonderlijke, individuele berging.

Het appartement
Op de 13e verdieping bevindt zich een ruime hal waaraan het appartement gelegen is. Hier bevindt zich de meterkast met 4 groepen en aardlekschakelaar (vernieuwd). Er is een 2e groepenkast in de keuken.

Entree appartement. Royale hal. De 2e slaapkamer is bij de hal getrokken. Hierdoor ontstaat een heerlijke multifunctionele ruimte. Het is eenvoudig deze weer als slaapkamer in gebruik te nemen.

De centrale hal loopt naar de woonkamer. Verder toegang tot het toilet, de badkamer en de grote slaapkamer.

Ruime lichte woonkamer met apart eetkamer gedeelte. De woonkamer heeft veel glas. Hierdoor heeft u een heel licht appartement en een fantastisch uitzicht over de stad.

De vloer is afgewerkt met dezelfde mooie lichte eiken parketvloer, die in nagenoeg het hele appartement ligt.

Aan de woonkamer grenst het op het zuiden gelegen balkon.

De open keuken heeft een witte inrichting in een wandopstelling en een schiereiland, met gezellig bargedeelte. De volgende apparatuur is aanwezig: een vaatwasser, een diepvriezer, een koelkast, een inductie kookplaat, een afzuigkap, een oven met grill en een combi oven/magnetron. Er zijn veel opberglades en kastjes. Op de vloer liggen tegels.

De slaapkamer heeft 2 kastenwanden. De vloer is afgewerkt met een fraaie lichteiken parketvloer.

De badkamer is modern, heeft fraai tegelwerk en is voorzien van een inloopdouche en een mooie vaste wastafel.
De aansluitingen voor de wasapparatuur zijn hier eveneens aanwezig, afgeschermd van de rest van de badkamer door een scheidingswand.

De separaat gelegen toiletruimte met modern tegelwerk is ruim van opzet en is uitgerust met een design hangcloset en fonteintje.

De op de 1e verdieping gelegen berging en de parkeergarage (parkeerplaats extra bij te kopen).

Bijzonderheden
• Het complex heeft blokverwarming.
• Servicekosten € 201,- per maand voor het appartement, € 15,99 voor de (optionele) parkeerplaats.
• Voorschot stookkosten € 75 per maand.
• Gezamenlijk dakterras op de 15e verdieping.
• Smaakvol afgewerkt geheel, instapklaar!
• Mogelijkheid tot het bijkopen van een garageplaats (€ 9.500,-).
• Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: B

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×