040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

De Koppele 25, Eindhoven

€ 185.000,= kosten koper

Circa 88 m2

Circa 280 m3

Circa 1968

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Geheel gemoderniseerd 3-kamer appartement op de 1e verdieping met berging op de begane grond en uitstekende parkeervoorzieningen op het complexterrein. Gelegen in het stadsdeel Woensel, op een steenworp afstand van winkelcentrum vaartbroek en op korte afstand van winkelcentrum Woensel nabij uitstekende voorzieningen en uitvalswegen! Mogelijkheid tot het kopen van een garage.

Inhoud : ca. 280 m³
Woonoppervlakte : ca. 88 m² (excl. balkon 12 m²)
Bouwjaar : ca. 1968
Kadastraal bekend : Gemeente Woensel, sectie C, nummer 3385 A6 en A173.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Centrale, afgesloten entree met bellenplateau en brievenbussen.
Hal met toegang tot trappenhuis, liftinstallatie en de bij het appartement behorende berging. Meterkast aan de galerij met 5 groepen en een aardlekschakelaar. Er zijn 3 elektrische rolluiken aanwezig.

Eerste verdieping
Entree/vestibule met fraaie, geïsoleerde laminaatvloer die doorloopt in het gehele appartement. Ruime centrale hal met intercominstallatie en toegang tot de slaapkamers, keuken, badkamer, toilet en woonkamer.
Sfeervolle woonkamer met toegang tot het balkon.
De oorspronkelijke afscheiding tussen het woon- en eetgedeelte is vervangen door fraaie schuifdeuren zodat er een kamer-en-suite indeling ontstaat.
Het balkon, voorzien van houten vlonders, is circa 12 m² groot en loopt over de gehele breedte van het appartement. Er zijn 2 zonneluifels geplaatst. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer en slaapkamer.
De woonkeuken is in 2013 vernieuwd met een moderne hoekopstelling, voorzien van veel bergruimte en een softclose-systeem.
De inbouwapparatuur bestaat uit: gaskookplaat, RVS-afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasmachine.
Praktische bijkeuken/wasruimte met tegelvloer en aansluitingen voor de wasapparatuur.
Toegang tot 2 ruime slaapkamers. Slaapkamer 1 (circa 4,23 x 2,83 m) met tv-aansluiting en deur naar het balkon.
Slaapkamer 2 (afmetingen 4,23 x 1,80 m) met tv-aansluiting. Deze kamer is thans in gebruik als kastenkamer.
Moderne, geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel, designradiator en mechanische ventilatie. Separaat gelegen, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden
-Het appartement is praktisch geheel voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen.
-Dit appartement is compleet gemoderniseerd! Keuken, badkamer en toilet, alle binnendeuren, schuifdeuren, stucwerk wanden en –plafonds in het gehele appartement.
-In 2013 is het appartementencomplex voorzien van mechanische ventilatie units die zorgen voor uitstekende ventilatie in het appartement.
-De servicekosten bedragen circa € 149,= per maand, inclusief o.a. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaakkosten en reservering gezamenlijk onderhoud. Het voorschot voor de stookkosten bedraagt € 70,= per maand.
-Gezonde Vereniging van Eigenaren.
-Uitstekende parkeervoorzieningen op het eigen terrein van het complex.
-Mogelijkheid tot het aankopen van een garage.
-Dit appartement heeft een Energielabel: G

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×