040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Eimerick 51, Eindhoven

€ 450.000,= kosten koper

Circa 261 m2

Circa 145 m2

Circa 475 m3

Circa 1979

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Perfect onderhouden en modern afgewerkte woning met fijne overkapping, carport en berging. Deze woning is te vinden in de gewilde wijk ‘Genderbeemd’, waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn, zoals speeltuintje, scholen, winkelcentrum Kastelenplein, Maxima medisch Centrum, de High Tech campus en ASML.

Gelegen aan een rustige straat. De voortuin is bestraat en er is een carport geplaatst, waarnaast nog een 2e auto op eigen terrein geparkeerd kan worden. Tevens zijn er voldoende vrije parkeerplaatsen in de omgeving.

Indeling
Begane grond
Entree; hal met tegelvloer, moderne meterkast en een geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en hoekfonteintje. Via een hippe, zwarte deur met glas heeft u toegang tot de woonkamer.
Deze fijne ruimte is zeer sfeervol afgewerkt met een lichte tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.
Het zitgedeelte is tuingericht met een aluminium pui met veel lichtinval. Via de
openslaande tuindeuren komt u onder de heerlijke overkapping met lichtstraat. De open wenteltrap geeft toegang tot de 1e verdieping.
De keuken is aan de voorzijde gelegen, van de woonkamer gescheiden middels een geïntegreerde kast en een open doorloop. Prima keukeninrichting met granieten blad en veel kastruimte, diverse inbouwapparatuur en een groot raam.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met isolatieglas en er zijn diverse rolluiken, de vloeren zijn belegd met laminaat. Slaapkamer 1, thans in gebruik als ouderslaapkamer, is een mooie ruime kamer met stucwerk wand- en plafond afwerking. Hier is een elektrisch rolluik geplaatst.
Slaapkamer 2 heeft een vaste kastenwand en een rolluik.
Slaapkamer 3 ligt aan de voorzijde en heeft een elektrisch rolluik.
Geheel betegelde badkamer, uitgerust met een inloopdouche met glazen wand en massage-douchefunctie, wastafel in een meubel met stenen blad en spiegelkast, en een toilet. Het stucwerk plafond is voorzien van inbouwspots.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikbare zolderverdieping. Grote open ruimte met een dakkapel zowel aan de voorzijde als de achterzijde. Er is een afgesloten berging gecreëerd. Tevens is hier het aansluitpunt voor de wasmachine en kastruimte met een wastafel. Tevens bevindt zich hier de CV-ketel met heteluchtverwarming (Brink 2009). Mogelijkheid om 2 grote slaapkamers bij te maken.

Tuin
De diepe achtertuin is op het zuiden gelegen en biedt veel privacy (geen achterburen). Houten schuttingen omheinen deze tuin die verder is ingericht met sierbestrating, borders met vast groen en een gazon. De overkapping aan de achtergevel is een goede verlenging van het buitenseizoen. Hier zit je lekker beschut en er zijn verwarmingslampen en inbouwspots.
Aan de achterzijde van de tuin zijn een tweetal bergingen geplaatst en er is een poort voor de achterom.

Bijzonderheden
•Fijne gezinswoning met 3 slaapkamers en een grote zolder;
•Mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren.
•Zeer goed onderhouden en sfeervol en modern ingericht en afgewerkt;
•Gelegen in een kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen op korte afstand;
•Deze woning heeft een Energielabel: C

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×