040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Ella Fitzgeraldlaan 12, Eindhoven

€ 685.000,= kosten koper

Circa 482 m2

Circa 210 m2

Circa 700 m3

Circa 2000

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze fraaie, vrijstaande villa is gelegen in de gewilde Amerikaanse buurt in de wijk Blixembosch. De villa heeft een speels karakter en biedt veel leefruimte en comfort. De woning is zeer fraai afgewerkt, voorzien van een luxe keuken, moderne badkamer en sanitair. Er zijn 4 slaapkamers op de verdieping. De mooi aangelegde voor- en achtertuin met een royale overkapping maken het geheel af. Een unieke, instapklare villa!

Kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie W, nummer 6583, groot 4 are en 82 centiare.


De Amerikaanse wijk in Blixembosch kenmerkt zich door een diversiteit aan woningen, in Amerikaanse stijl gebouwd. Vrijstaande villa’s en bungalows met onder andere veranda’s en houtelementen, daartussen diverse groenstroken. Op loopafstand ligt een klein winkelcentrum met verschillende voorzieningen, er zijn scholen en sportaccommodaties in de buurt en de wijk heeft een goede ontsluiting naar de snelwegen A50, A58 en A2.

Indeling
Begane grond
Naast de entree ligt een veranda aan de voorzijde van de woning, met zicht op de aangelegde voortuin.

De royale hal heeft een hardstenen tegelvloer en biedt aan 2 zijden toegang tot de living door middel van paneeldeuren. Er is een deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De uitgebreide meterkast bevindt zich tevens in de hal.

De royale living loopt in een U-vorm om het entree-gedeelte heen. Door de grote raampartijen is dit een mooie, lichte ruimte. Er ligt een fraaie houten vloer. Het zitgedeelte is voorzien van een gashaard, in een moderne, strakke uitvoering.
De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk, mooi afgewerkt met plafondlijsten en plinten.
Het eetgedeelte ligt aan de achterzijde van de woning, er is een grote schuifpui die toegang biedt tot het sfeervolle, overdekte terras.
Het derde gedeelte van de living is ideaal te gebruiken als studeer-, speel- of tv-ruimte.

De open keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is volledig betrokken bij het zit- en eetgedeelte. De luxe Siematic keuken is voorzien van een keramisch blad, een Bora kookplaat met ingebouwde afzuiging, een combi-oven, een stoomoven, een Siemens koelkast en een Siemens vaatwasser.
Dit alles in een strakke, witte opstelling met kookeiland en een kastenwand aan één zijde met apparatuur en opbergruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin door middel van een schuifpui.

Vanuit de living toegang tot een praktische bijkeuken met de aansluitingen voor de wasapparatuur. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en een uitstortgootsteen en er is een deur naar de tuin. Hier hangt de cv-ketel (ca. 2001).

Eerste verdieping
Ruime overloop, separaat toilet met wandcloset. De verdieping is voorzien van een parketvloer en mooie paneeldeuren.
De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers, het toilet en de badkamer.
Slaapkamer 1 is voorzien van een parketvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.
Slaapkamer 2 is een ruime kamer met parketvloer en mooi houtwerk.
Slaapkamer 3 is voorzien van een parketvloer, stucwerk wanden en –plafond en een dakkapel.
Slaapkamer 4 heeft kasten in de schuinte.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een dakkapel. Er is een ligbad, een inloopdouche met glazen wand, 2 vaste wastafels en een design radiator.
Er is een vlizotrap naar een ruime bergzolder over de hele woning. Hier bevindt zich de unit voor de afzuiging.

Tuin
Mooi aangelegde achtertuin met een gazon, een vijverpartij, borders en terrassen.
De sfeervolle overkapping is een verlengstuk van de living, de lichtstraat zorgt voor een prettige lichtinval. Deze overkapping is in 2015 gerealiseerd. De tuin biedt veel privacy door de volwassen beplanting. Achter in de tuin staat een stenen berging.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: B
•Instapklare villa.
•Luxe keuken.
•Fijne ligging in de Amerikaanse wijk.
•Fraaie tuin met royale overkapping.
•Speels ingedeeld.
•Top afgewerkt met oog voor detail.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×