040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

F.D. Rooseveltlaan 92, Eindhoven

€ 325.000,= kosten koper

Circa 212 m2

Circa 110 m2

Circa 380 m3

Circa 1966

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Verscholen in het groen, aan een plantsoen, ligt deze prettige hoekwoning op een mooi ruim perceel van 212 m˛. Goed onderhouden en voorzien van o.a. kunststof kozijnen met driedubbel glas. Winkelcentrum Woensel, het Catharina ziekenhuis, scholen en uitvalswegen zijn binnen handbereik.
Indeling
Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal met tegelvloer. Er is een praktische trapkast met meterkast. De toiletruimte is voorzien van een design hangcloset en hoekfonteintje.
Toegang tot dichte keuken en woonkamer.
Gezellige woonkamer voorzien van een laminaat vloer, schuurwerk plafond en spachtelputz wanden. Grote ramen aan de voor- en achterzijde, waardoor de kamer erg licht is.

De dichte keuken is voorzien van een rechte opstelling aan 2 zijden met kunststof werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een close-in boiler, keramische kookplaat, afzuigkap en een losse koelkast. Er is voldoende kastruimte en werkruimte. De tuindeur geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met laminaat vloer geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van een laminaat vloer.
Twee kamers hebben een dubbele inbouwkast en 1 kamer is voorzien van een wastafel.
De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een wastafel met meubel. Aan de overloop is tevens de toiletruimte gelegen, die is onlangs vernieuwd, met modern hangcloset.

Tweede verdieping
Via een vaste trap komt u op de zolderetage. Voorzolder met bergruimte en CV-ruimte (Remeha HR 2015) en bergkast met aansluiting voor de wasmachine.
Tevens is er een ruime zolderkamer met dakvenster.

Tuin
De achtertuin is aangelegd met sierbestrating, een gazon en borders met vast groen. Door de hoekligging is het perceel lekker breed.
Er is een extra brede poort voor de achterom. De stenen berging is voorzien van elektra.

Bijzonderheden
•Rustige ligging, verder van de straat af gelegen door het plantsoen, wat de privacy ten goede komt;
•Alle kozijnen (m.u.v. de zolder) zijn uitgevoerd in kunststof met driedubbel glas;
•Goede verdeling van de leefruimte;
•Veel voorzieningen zoals winkelcentrum Woensel en het Catharina Ziekenhuis zijn op korte afstand gelegen;
•Deze woning heeft een Energielabel: C

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×