040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Frankrijkstraat 85, Eindhoven

€ 339.000,= kosten koper

Circa 145 m2

Circa 115 m2

Circa 450 m3

Circa 1926

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

-MET ZEER RUIME LOODS/GARAGE- -IDEAAL VOOR AAN-HUIS-VERBONDEN BEROEPEN-
Sfeervolle, halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, een moderne keuken en een ruime, luxe badkamer. Zeer ruime en hoge garage/hobbyruimte, welke bereikbaar is via de voorzijde en plaats biedt aan meerdere auto’s/caravan. Ook ideaal voor aan-huis-verbonden beroepen. Zeer centraal gelegen ten opzichte van het stadscentrum en nabij uitvalswegen.

Inhoud : ca. 450 m³
Woonoppervlakte : ca. 115 m²
Oppervlakte hal : ca. 145 m²
Perceeloppervlakte : ca. 390 m²
Kadastraal bekend : Gemeente Woensel, sectie G, nummer 3439, groot 3.90 are.
Aanvaarding : In overleg

Indeling

De Frankrijkstraat is een straat met voornamelijk karakteristieke bebouwing en volwassen groen. Via de voortuin is de woning bereikbaar.

Begane grond
Entree, hal met meterkast (6 groepen en aardlekvoorziening), in 1993 is de elektrische installatie deels vernieuwd.
De ruime woonkamer is voorzien van een tegelvloer en stucwerk wanden en –plafond.
Het eetgedeelte is gelegen aan de achterzijde van de woning, hier is veel lichtinval door de grote raampartij. Onder de trap is een praktische diepe kelder met veel bergruimte. De kelder is ca. 1,60 m diep.
De keuken is gesitueerd in de uitbouw aan de achterzijde, met zicht op het terras en voorzien van een rechte wandopstelling aan beide zijden, met 2 granieten werkbladen.
De opstelling is voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, combi-oven/grill en een koelkast.
Vanuit de keuken is er toegang tot een portaaltje waar zich de c.v. ketel bevindt (Vaillant, 2013). Tevens vanuit het portaaltje toegang tot de toiletruimte, deze ruimte is betegeld en voorzien van een wandcloset, een fonteintje en de aansluiting voor de wasmachine. Via het portaal ook toegang tot het terras.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Vanaf de overloop ook toegang tot de vlizotrap naar de bergzolder. De gehele eerste verdieping is voorzien van een linoleumvloer(Marmoleum).
De ruime ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van airco en toegang tot het dakterras.
De andere 2 slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning.
De luxe, ruime badkamer ligt aan de achterzijde van de woning, is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met jets, een separate douchecabine, een wandcloset en een vaste wastafel.

Tuin
De tuin is grotendeels bestraat, tevens is er een gazon. De tuin biedt volop privacy.
Via de met een hek afgesloten oprit is de grote garage achter in de tuin te bereiken (ca. 9 meter breed, 16 meter diep en 3,5 meter hoog). Deze ruimte biedt plaats aan meerdere auto’s, caravan etc. en is voorzien van een sectionaaldeur met loopdeur.

Bijzonderheden
-Vrijwel de gehele woning is in 2015 voorzien van isolatieglas.
-Moderne keuken en luxe badkamer.
-Dak en goten vervangen in 1993.
-Voorzien van dak- en vloer isolatie.
-Riolering in 2013 vernieuwd.
-Zeer ruime garage/hobbyruimte/loods.
-Ideaal voor aan-huis-verbonden beroep/zzp-er.
-Centrale ligging ten opzichte van het stadscentrum.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.


Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×