040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Franse Baan 78, Eindhoven

€ 300.000,= kosten koper

Circa 177 m2

Circa 92 m2

Circa 351 m3

Circa 1979

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Gunstig in de Achtse Barrier gelegen, mooi afgewerkt woonhuis met garage en fijne tuin. De keuken is van 2018, badkamer en toilet van 2014, het pand is perfect onderhouden, onder andere voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en heeft een prettige uitstraling. Zeker een bezoek waard!

Het pand heeft een strak aangelegde voortuin, trottoir, parkeervakken en een breed fietspad voor de deur, wat de privacy ten goede komt.

Indeling
Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal met een fraaie wandlambrisering. Moderne toiletruimte (2014) met hangcloset en fonteintje. Verder is er de meterkast en doorloop naar de woonkamer.
De woonkamer is makkelijk indeelbaar en heeft een fraaie eikenhouten planken vloer, deels stucwerk en granol wandafwerking, trapkast en een schuifpui naar de tuin.
De praktisch nieuwe keuken (2018) is aan de voorzijde gelegen, witte inrichting met veel praktische bergruimte en een kook- en spoelschiereiland, zodat een rechtstreeks contact met de woonkamer behouden blijft. De houtafwerking aan de woonkamerzijde geeft een mooi effect, evenals het hoge granieten werkblad. Als apparatuur is aanwezig: inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, een stoomoven, vaatwasser en een koelkast met apart vriesgedeelte.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de badkamer en twee slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren, spuitwerk wand- en plafond afwerking.
Geheel betegelde nette badkamer met dakkapel, vernieuwd in 2014 en uitgerust met een grote inloopdouche met glazen wand, brede wastafel met meubel en een toilet. De vloer is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderetage bereikbaar. Deze biedt veel ruimte, ook in de dakschuinte. Aansluitingen voor wasmachine en droger en tevens bevindt zich hier de CV-ketel (Intergas ca. 14 jaar oud). Een Velux dakraam zorgt voor daklicht en ventilatie.

Tuin
Verrassend diepe onderhoudsvriendelijke tuin, mooi en speels aangelegd in 2016 met 2 terrassen, veel vast groen en houten omheining. Aan de achtergevel is een zonnescherm geplaatst.

Ruime stenen berging met bergzoldertje en elektra. Er is een brede poort voor de achterom.

Via een pad komt u bij de eigen garage met kap, voorzien van een kantelpoort en een manshoge bergzolder.


Bijzonderheden
•Ideale ligging nabij winkelcentrum en uitvalswegen;
•Instapklaar > mooi afgewerkt met o.a. moderne keuken en sanitair;
•Alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas;
•Garage aan de achterzijde van het pand gelegen;
•Zeker de moeite waard om een bezichtiging te plannen;
•Deze woning heeft een Energielabel: B


Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×