040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Generaal Bentinckstraat 7, Eindhoven

€ 259.000,= kosten koper

Circa 141 m2

Circa 105 m2

Circa 420 m3

Circa 1965

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Uitgebouwde tussenwoning met berging en onderhoudsarme tuin op het westen.
Gunstig gelegen in de ‘Generalenbuurt’ met alle voorzieningen op korte afstand. Een leuke woning met veel mogelijkheden.

Het pand is gelegen in een rustige woonwijk met voldoende parkeergelegenheid.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, betegelde toiletruimte met hangcloset en hoekfonteintje. Trapopgang en doorloop naar de woonkamer.
De ruime woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk plafond en fijn granol wandafwerking. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met dubbel glas. Tussen de woonkamer en de serre is een schuifpui, zodat deze volledig kan worden afgesloten.
De zeer lichte en royale serre heeft eveneens een tegelvloer, de hele buitenwand kan worden geopend zodat deze bij de tuin getrokken kan worden. Hier is tevens een aansluiting voor de wasmachine en er zijn ruim voldoende stopcontacten. Het glazen dak is voorzien van een elektrische zonnewering en de serre is voorzien van airconditioning.
Open doorloop naar de keuken.
Deze heeft een lichte, tweezijdige inrichting met voldoende kastruimte en een kunststof werkblad. Als apparatuur is aanwezig: een 6-pits gasfornuis, afzuigkap, combi-magnetron oven en een koelkast (defect). Ook hier is de tegelvloer doorgelegd met vloerverwarming.

Eerste verdieping
De overloop is voorzien van vloerbedekking. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers.
Slaapkamer 1 is een ruime kamer en voorzien van vloerbedekking, airconditioning, een vaste wastafel en een electrisch rolluik.
Slaapkamer 2 is eveneens ruim en voorzien van vloerbedekking, een schrootjesplafond en behangwanden.
Slaapkamer 3 is voorzien van vloerbedekking, deels granolwanden, deels schrootjes.
De badkamer is voorzien van een douche en een vaste wastafel. Er is een ruime betegelde ruimte met een toilet en aansluiting voor de wasmachine, hier is eventueel een badkamer te realiseren.
Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar, hier bevindt zich de c.v. ketel met leasecontract.

Tuin
Ruime, onderhoudsarme tuin gelegen op het zonnige westen, geheel betegeld. Er is een stenen berging achter in de tuin.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een voorlopig Energielabel: C.
•Drie slaapkamers.
•Ruime, onderhoudsarme tuin.
•Voorzien van isolatieglas.
•Gunstige ligging in ‘Generalenbuurt’, centraal ten opzichte van vele voorzieningen en het stadscentrum.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×