040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Gestelsestraat 25c, Eindhoven

€ 450.000,= kosten koper

Circa 148 m2

Circa 140 m2

Circa 450 m3

Circa 1928

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Nabij het stadscentrum van Eindhoven, aan de rand van de ‘Schrijversbuurt’ gelegen, verrassend ruim vooroorlogs woonhuis. Met royale woonkamer en leefkeuken, 3 slaapkamers, complete badkamer, zolderverdieping, berging en omsloten achtertuin op het zuidoosten. Gelegen op een gunstige woonlocatie met winkels, scholen, stadscentrum en uitvalswegen in de directe omgeving.

Inhoud : ca. 450 mł
Woonoppervlakte : ca. 140 m˛
Perceeloppervlakte: ca. 148 m˛
Bouwjaar: ca. 1928
Kadastraal bekend: Gemeente Gestel, sectie C, nummer 2541, groot 1 are en 48 centiare.
Aanvaarding: In overleg

Indeling
Begane grond
Entree, hal met stucwerkwanden en stucwerkplafond en een tegelvloer. Toegang tot bergkast onder de trap.
De ruime woonkamer heeft stucwerkwanden, een stucwerkplafond en een houten vloer. De woonkamer heeft en-suite deuren met mooie kasten aan beide zijden.
De woning is over de volle breedte uitgebouwd, waardoor een royale leefruimte is ontstaan op de begane grond. Het eetgedeelte heeft dubbele openslaande deuren naar de tuin.
Ruime leefkeuken met een wandopstelling en een bar/eiland. De opstelling is voorzien van een gaskookplaat, een combi-oven, een vaatwasser en een afzuigkap. Het keukengedeelte is voorzien van een tegelvloer. Vanuit de keuken is er toegang tot een provisiekelder, tevens voorzien van vloerbetegeling.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur. Hier bevindt zich tevens het toilet. De toiletruimte heeft een wandcloset en een fonteintje.
Er is een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 is voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en –plafond.
Slaapkamer 2 is een ruime kamer aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een houten vloer, deels stucwerk- deels behangen wanden, stucwerkplafond.
Slaapkamer 3 ligt ook aan de voorzijde en heeft een houten vloer, lambrisering en een karakteristieke erker.
Badkamer met ligbad, separate douche, toilet en vaste wastafel. Deur met toegang naar plat dak.

Tweede verdieping
Via vaste trap bereikbare grote, multifunctionele zolder-/hobbyruimte met dakkapel, twee dakramen, cv-combiketel en veel bergruimte.

Tuin
Tuin op het zuidoosten met bestrating en vrijstaande berging. Eigen achterom.

Bijzonderheden
- Deze woning heeft een voorlopig Energielabel: F.
- Fijne ligging nabij het stadscentrum.
- Uitgebouwde, ruime woning.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×