040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Grasdreef 40, Eindhoven

€ 309.000,= kosten koper

Circa 94 m2

Circa 107 m2

Circa 377 m3

Circa 2012

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze mooie instapklare woning is gelegen in de populaire wijk Meerhoven. Het huis heeft een uitgebouwde woonkamer, complete luxe keuken, 3 mooie slaapkamers (uit te breiden tot 4) en een privacy biedende achtertuin. Aansluitend een extra een gezamenlijke tuin met kinderspeelgelegenheid.

Inhoud : ca. 377 m³
Woonoppervlakte : ca. 107 m²
Perceeloppervlakte: ca. 94 m²
Bouwjaar : ca. 2012
Kadastraal bekend: Gemeente Strijp, sectie G, nummer 2881, groot 94 centiare.
Aanvaarding : In overleg

De woning is gelegen in de jonge en kindvriendelijke wijk Grasrijk in Meerhoven nabij vele voorzieningen zoals winkels, basisscholen, gezondheidscentrum, sportgelegenheden en natuurpark Meerland. Er is een gunstige verbinding van openbaar vervoer naar o.a. Eindhoven stad, Eindhoven airport en ASML. Meerhoven centrum is op loopafstand.
Deze woning is opgeleverd in 2012 en gebouwd conform de laatste bouweisen en beschikt hierdoor over een volledig isolatie pakket.

Indeling
Begane grond
Entree woonhuis geeft toegang tot de hal met een modern toilet voorzien van wandcloset, meterkast (8 groepen en een dubbele aardlekschakelaar) en de unit van de stadsverwarming. Vaste trap naar de verdiepingen.

De woonkamer is afgewerkt met een fraaie tegelvloer met houtlook. Er is vloerverwarming toegepast.
De grote raampartij aan de achterzijde brengt veel licht. Deze schuifpui geeft toegang tot de tuin. Extra opbergruimte vindt u in de royale voorraadkast in de woonkamer.

Open keuken gesitueerd aan de voorzijde van de woning.
De keuken is van alle gemakken voorzien en ingericht met luxe A-klasse inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser en afzuigkap. De keuken is verder voorzien van een natuurstenen werkblad en hoogglans keukenkasten. De achterwand is speels betegeld.

Eerste verdieping
Via de vaste trap heeft u toegang tot de eerste verdieping met een zeer royale slaapkamer met een oppervlakte van maar liefst 18 m². Deze kamer is thans ingericht met een praktische walk-in-closet. Op eenvoudige wijze kunt u 2 slaapkamers realiseren.
De luxe badkamer is ingericht met een brede inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet. Volledig betegeld in moderne tijdloze kleuren.

Tweede verdieping
De tweede verdieping heeft 2 slaapkamers en een aparte wasruimte voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur. Tevens is in deze ruimte ook de mechanische ventilatie van de woning geplaatst.
De tweede verdieping is voorzien van hoogwaardige laminaat.

Tuin
De achtertuin op het oosten is bestraat en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Er is een houten tuinberging voorzien van elektra.
Via een tuinpoort komt u bij de gemeenschappelijke tuin. De tuin is alleen voor bewoners toegankelijk. In deze tuin staan speeltoestellen voor de kinderen.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: A
•De 3 slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
•Deze woning is gebouwd met een compleet isolatie pakket, dakisolatie, spouwmuur isolatie conform de laatste eisen.
•Kozijnen zijn uitgevoerd in gelakt hardhouten kozijnen met isolerende beglazing (HR ++) ramen voorzien van draai kiep functie en raamsloten.
•Voorzien van een politie keurmerk veilig wonen
•Onverdeeld aandeel in gezamenlijk tuin. De servicekosten bedragen € 13,50 per maand voor het onderhoud.
•Gelegen in een jonge en kindvriendelijke wijk direct gelegen aan openbaar vervoer verbindingen, optimale ligging nabij aan- en afvoerwegen zoals A2/N2, dichtbij winkelcentra en Eindhoven stad.
•Tevens zijn er meerdere (basis)scholen en dagopvangcentra in de nabije omgeving.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×