040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Heraultlaan 12, Eindhoven

€ 369.000,= kosten koper

190 m2

74 m2

277 m3

1981

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Comfortabel wonen in deze fijne bungalow met groene tuin en carport aan de voorzijde. Deze woning heeft een nette afwerking en is zeer goed onderhouden. Gelegen in een rustige straat in de “Achtse Barrier” nabij vele voorzieningen.


Indeling
Begane grond
Hal met tegelvloer geeft aan de rechterzijde toegang tot een praktische werk-/hobbykamer en bijkeuken aan de voorzijde van de woning. Verder toegang tot de badkamer en woonkamer. In de hal bevindt zich verder de (vernieuwde) meterkast en kast met CV-installatie (2011).

De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk. De woonkamer geniet veel lichtinval en via de loopdeur is het terras in de tuin bereikbaar.
De woonkamer staat in verbinding met de open keuken aan de voorzijde en geeft toegang tot de hoofdslaapkamer.

De keuken is voorzien van een moderne lichte L-vormige opstelling. De inbouwapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, afzuigkap en combi-oven/magnetron.

De ouderslaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer. Deze kamer heeft uitzicht op de tuin.

De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een inloopdouche, wastafel met royaal meubel, spiegelkast en wandcloset. Tevens is er een designradiator.

Terug naar de voorzijde van de woning. Hier bevindt zich een 2e (slaap-/werk) kamer met laminaatvloer. Deze ruimte is eventueel geschikt als slaap-/logeerkamer maar ook uiterst geschikt als kantoor of voor het uitoefenen van uw hobby. Aansluitend is de bijkeuken voorzien van een praktische wandopstelling en aansluitingen voor de wasapparatuur, hier is een tegelvloer aanwezig.

Tuin
De omheinde tuin is ingericht met veel vast groen, een gazon en er is een vrijstaande houten berging achter in de tuin. De berging is voorzien van elektra en grenst aan de overdekte achterom met poort. Aanwezigheid van fijne elektrische zonneluifel aan de achterzijde van de woning.


Bijzonderheden
• Moderne afwerking van keuken en badkamer.
• Carport aan de voorzijde, eigen achterom aan de achterzijde.
• Gelegen in een rustige omgeving, dichtbij vele voorzieningen.
• Deze woning heeft een Energielabel: C
• De moeite van het bezichtigen zeker waard!


Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×