040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Korenwolfstraat 7, Eindhoven

€ 409.000,= kosten koper

Circa 110 m2

Circa 119 m2

Circa 396 m3

Circa 2003

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Keurig afgewerkte stadswoning, gelegen in plan “de Beukelaar” op korte afstand van het stadscentrum, de levendige Woenselse Markt, Technische Universiteit, Fontys Hogeschool en alle belangrijke uitvalswegen. De woning is volledig geïsoleerd en voldoet deze aan de moderne bouweisen. De woning beschikt over een dubbele carport, royale woonkamer, keuken op de begane grond, aangelegde tuin, drie slaapkamers en een nette badkamer.

Indeling
Begane grond
De overdekte entree/hal toegang geeft toegang tot de bergruimte, de meterkast, de leefkeuken en de toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van staand toilet met fonteintje. Vanuit de dubbele carport aan de voorzijde is er ook nog direct toegang tot de bergruimte.
Op de begane grond bevindt zich de keuken. Via de achterdeur heeft u toegang tot de tuin. Er is voldoende plek voor het plaatsten van een eettafel. De keuken beschikt over een L-opstelling met koelkast, combi-oven, conventionele oven, elektrische kookplaat (inductie), vaatwasser, spoelbak en meer dan voldoende opbergmogelijkheden. De keuken is in 2016 vernieuwd. Er is een vide zodat u contact heeft met de op de 1e verdieping gelegen woonkamer.

Eerste verdieping
Royaal woongedeelte van circa 43 m² met fraaie vide waardoor er contact is met de keuken op de begane grond. Er is meer dan voldoende plek voor een royale zithoek en is er ruimte voor een grote eettafel.
Door de grote raampartijen is er een fraaie natuurlijke lichtinval. De vloer is afgewerkt met laminaat en er is een airco zodat u het hele jaar door optimaal comfort heeft.

Tweede verdieping
Een vaste trap vanuit de woonkamer brengt u naar de 2e verdieping.
Vanuit de overloop toegang tot drie slaapkamers, de wasruimte, separaat toilet en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad met douchescherm en wastafel. Separaat gelegen 2e toiletruimte is deels betegeld.
De 3 slaapkamers zijn respectievelijk ca 12 m², 10 m² en 7 m² groot.
Twee van de kamers beschikken over vaste vloerbedekking, de 3e slaapkamer heeft een laminaatvloer.
Tot slot een praktische wasruimte met uiteraard de aansluiting voor de wasmachine, de CV-ketel (Atag) en boiler.

Tuin
Onderhoudsvriendelijke tuin, gelegen op de zonnige westzijde. De tuin beschikt over sierbestrating, borders met planten en bloemen een extra berging en een achterom.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: in aanvraag
•Moderne woning met goede isolatie.
•Dubbele carport.
•Nabij alle voorzieningen.
•De servicekosten voor het voorterrein bedragen ca. € 310,-- per jaar.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×