040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Kortenaerstraat 2c, Eindhoven

€ 442.500,= kosten koper

Circa 172 m2

Circa 130 m2

Circa 452 m3

Circa 1995

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze royale uitgebouwde tussenwoning met berging en eigen parkeerplaats is zeer gunstig gelegen dichtbij de Woenselse Markt met vele voorzieningen. Het Eindhovense stadscentrum en uitvalswegen zijn eveneens op korte afstand. Het pand is goed onderhouden en mede door de zonnepanelen is er een energielabel A.

Perceeloppervlakte : ca. 172 m²
Inhoud : ca. 452 m³
Woonoppervlakte : ca. 130 m²
Externe bergruimte : ca. 8 m²
Bouwjaar : ca. 1995
Kadastraal bekend : Gemeente Woensel, sectie G, nummer 6042 + 6045, groot 1,72 + 0,15 are.
Aanvaarding : In overleg


Indeling
Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal met laminaatvloer. Hier bevindt zich de uitgebreide meterkast, de trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer.

De royale woonkamer is zeer licht en lekker ruim door de uitbouw aan de achterzijde. Ook hier is de laminaatvloer doorgelegd, de wanden en plafond zijn met stucwerk en granol afgewerkt.

Aan de achterzijde is de ruime eetkeuken gelegen met tegelvloer, lichtkoepel en keukeninrichting in hoekopstelling.
Deze is uitgevoerd in antracietkleur, kunststof werkblad en als apparatuur is aanwezig: keramische kookplaat, afzuigkap en koel/vrieskast. Tevens is er een airco aanwezig en via de tuindeur is er direct contact met terras en achtertuin.

Naast de bergkast onder de trap in de woonkamer is er ook nog een praktische bijkeuken/berging, waar de vaatwasmachine is geplaatst en waar de royale toiletruimte zich bevindt, voorzien van hangcloset en een fonteintje.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 2 goede slaapkamers, een ruime badkamer en aparte toiletruimte.
De slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een laminaatvloer. De hoofdslaapkamer is L-vormig heeft een airco en een rolluik.
Aan de achterzijde is de geheel betegelde badkamer gelegen. Deze is uitgerust met een ligbad, douchecabine en een wastafel met meubel. De vloer is voorzien van vloerverwarming.
Aansluitend is er een zeer royale toiletruimte, hier is een hangcloset en bidet aanwezig, alsmede een rvs wasbakje.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de zolderetage. Deze multifunctionele ruimte met dakvenster biedt veel bergmogelijkheden, maar is ook geschikt als (slaap)kamer. De CV-ketel is hier geplaatst, evenals de omvormer voor de zonnepanelen, mechanische ventilatie unit, een wastafel en het aansluitpunt voor de wasmachine.

Tuin
De fijne achtertuin is deels bestraat en is omheind met houten schuttingen. De borders zijn voorzien van vaste beplanting, tevens is er een pergola.
Aan de achtergevel is een zonneluifel bevestigd (het doek is in 2022 vervangen) en rolluiken.
Achter in de tuin is een houten tuinberging aanwezig, voorzien van elektra, en er is een poort voor de achterom.

Parking
Om de hoek bevindt zich de eigen parkeerplaats.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: A
•12x zonnepanelen (2021).
•Prima locatie nabij Woenselse Markt.
•Eigen parkeerplaats aanwezig.
•Ruime tussenwoning en gunstige ligging.
•Absoluut de moeite van het bezichtigen waard!!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×