040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Kronehoefstraat 42, Eindhoven

€ 275.000,= kosten koper

Circa 189 m2

Circa 111 m2

Circa 418 m3

Circa 1928

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Zeer centraal gelegen, goed onderhouden half vrijstaande vooroorlogse woning met uitbouw, 4 slaapkamers, onderhoudsvrije kunststof kozijnen met isolatieglas en een grote hobbyruimte/garage. Alle voorzieningen op loopafstand.

Indeling
Begane grond
De entree biedt toegang tot de hal met laminaat vloer en meterkast met vernieuwde groepenkast en elektra (8 groepen).
De woonkamer is lekker licht. De vloer is vervangen door een beton vloer en is afgewerkt met laminaat, de wanden zijn bezet met stucwerk.
De woonkamer heeft airco en het plafond is voorzien van sfeervolle sierbalken.
De woning is aan de achterzijde uitgebouwd. Centraal in de ruimte treft u de keuken. De U- opstelling zorgt dat u veel werkblad heeft en volop kastruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser (2018), een koelkast, een diepvriezer, een oven en een combi over/grill/magnetron. Op de vloer liggen antraciet grijze tegels.
Aan het aanrechtblad loopt door zodat u een eetbarretje heeft. Vanuit de keuken toegang tot een royale provisie kelderkast.
Aansluitend in de aanbouw bevindt zich de bijkeuken, het toilet en de badkamer. De aanbouw heeft grotendeels vloerverwarming.
De bijkeuken heeft aansluitingen voor de wasapparatuur. De vloer is betegeld. In deze ruimte is een wastafel met badmeubel geplaatst.
Het geheel betegelde toilet heeft een vrij hangend closet en een fonteintje.
Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche, betegelde wanden en een tegelvloer.

Eerste verdieping
Overloop met laminaatvloer en toegang tot 3 slaapkamers. Er is een deur met toegang tot het platte dak.
Slaapkamer 1 aan de achterzijde gelegen. Deze slaapkamer heeft stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Op de vloer ligt laminaat. Deze slaapkamer heeft airco. De raamkozijnen zijn van kunststof en er is dubbel glas toegepast. De ramen hebben een kiep/kantel systeem.
Slaapkamer 2, aan de voorzijde gelegen, heeft een laminaat vloer en een stukwerk plafond. De wanden zijn afgewerkt met glasvliesbehang. Ook hier kunststof kozijnen met kiep/kantel ramen, voorzien van isolatieglas.
Slaapkamer 3, aan de voorzijde gelegen is de kleinste van de drie. De afwerking is hetzelfde als slaapkamer 2.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Het dak is geïsoleerd en zowel aan de voorzijde als de achterzijde is een groot Velux dakraam geplaatst. Ook deze kamer heeft airco.
Tevens bevindt zich hier de CV HR combi ketel (Intergas ca. 2015).

Tuin
De achterplaats is compleet onderhoudsarm door de betegeling. U kunt achterom voor langs de woning evenals via de garage.

De garage heeft 2 grote overheaddeuren, één als toegangsdeur en één naar het terras toe. De deuren zijn elektrisch bedienbaar. De garage is in spouw gebouwd (2006) en voorzien van water, elektra en verwarming. Tevens is er een extra groepenkast ten behoeve van de krachtstroom. De garage is extra hoog, een ideale hobby ruimte of werkplaats.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: E.
•Goed onderhouden woonhuis.
•Onderhoudsvriendelijk met kunststof kozijnen.
•Centrale ligging, nabij alle voorzieningen.
•Geweldige garage van bijna 40 m², in spouw gebouwd.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×