040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Lenningenhof 26, Eindhoven

€ 415.000,= kosten koper

Circa 263 m2

Circa 120 m2

Circa 523 m3

Circa 1970

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op rustige woonlocatie in de groene en gewilde woonwijk 't Hool' gelegen goed onderhouden patiobungalow/hoekbungalow, met drie slaapkamers, badkamer, privacy biedende omsloten achtertuin op het zuiden en een garage. Gelegen aan een rustig en verkeersarm hofje op steenworp afstand van het Winkelcentrum Woensel. De woning is praktisch ingedeeld en heeft mooie lichte vertrekken.

Perceeloppervlakte : ca. 263 m
Inhoud : ca. 523 m
Woonoppervlakte : ca. 120 m
Overig inpandige ruimte : ca. 20 m
Gebouwgebonden buitenruimte : ca. 8,6 m
Externe bergruimte : ca. 5 m
Bouwjaar : ca. 1972
Kadastraal bekend woning: Gemeente Woensel, sectie P, nummer 1546, groot 2,42 are.
Kadastraal bekend garage: Gemeente Woensel, sectie P, nummer 1560, groot 21 ca.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Overdekte entree, hal met laminaatvloer, granolwandafwerking, moderne meterkast met voldoende groepen.

Speelse woonkamer met laminaatvloer, deels granol wanden en deels metselwerk. De plafonds zijn met hout afgewerkt. Er is een houtgestookte open haard.

Aan de tuinzijde lopen de puien door tot op de grond. Dit zorgt ervoor dat u optimaal van de tuin kunt genieten. De kamer heeft een zitgedeelte en een deel waar u een eettafel kunt plaatsen. Via de schuifpui en een tuindeur komt u in de tuin.

De keuken ligt aan de straatzijde. De grote ramen zorgen ervoor dat u veel licht heeft op het aanrecht. De keuken heeft een L-opstelling met een keramische kookplaat (Miele), een afzuigkap, een oven en een vaatwasser (Miele).

Een gang brengt u naar de bijkeuken, het toilet en de slaapvertrekken en de badkamer. Vooraan in de gang is de CV-opstelling voor de centrale lucht verwarming (Lennox ca. 1998) Voor het warme water wordt gebruik gemaakt van een gas gestookte boiler.

De bijkeuken heeft een tegelvloer en betegelde wanden. De aansluitingen voor de wasapparatuur zijn hier gemaakt. Verder is er een deur naar de tuin.

De toiletruimte heeft deels betegelde wanden en een tegelvloer. Er is een fonteintje aanwezig.

De badkamer beschikt over een douche, een vaste wastafel in een meubel, een toilet en een lichtkoepel. De wanden en de vloer zijn betegeld.

Slaapkamer 1 en 2 zijn even groot. De vloer is ook hier afgewerkt met laminaat en de wanden met granol. De plafonds zijn met hout afgewerkt.
Slaapkamer 3-4 liggen aan het eind van de gang. Het is eigenlijk een dubbele kamer, de muur is gedeeltelijk open waardoor ze bij elkaar gevoegd zijn. U kunt een deel als kastenkamer gebruiken en het andere deel om te slapen. Er is een tuindeur naar de patiotuin. Deze slaapkamer heeft airco.

Tuin
De tuin is volledig omsloten en heeft 100% privacy. Er zijn terrassen, een vijvertje en veel vaste planten. Bij de woonkamer is een zonneluifel geplaatst. Achter in de tuin staat een houten tuinhuisje.
De garage is vanuit de tuin bereikbaar.

Bijzonderheden
- Deze woning heeft een Energielabel: F
- Privacy biedende tuin op het zuiden.
- De woning beschikt over een garage.
- De wijk t Hool, onder architectuur gebouwd door Van den Broek en Bakema, is door de gemeente Eindhoven aangewezen als gebied met cultuurhistorische waarde (geen monument), hetgeen inhoudt dat er voorschriften zijn voor wat betreft buitenafwerkingen (o.a. kleurstelling)
- Verplichting tot deelname aan de Stichting Gemeenschappelijke Voorzieningen t Hool, waarin gezamenlijk allerlei zaken worden geregeld, o.a. voor wat betreft de gemeenschappelijke groenvoorzieningen in de wijk. De verplichte jaarlijkse bijdrage bedraagt thans 75,-.
- Gelegen op loopafstand van Winkelcentrum Woensel en in de directe nabijheid van scholen, sportaccommodaties, Henri Dunantpark, uitvalswegen, openbaar vervoer en Catharinaziekenhuis.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×