040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Lijmbeekstraat 218, Eindhoven

€ 375.000,= kosten koper

Circa 155 m2

Circa 107 m2

Circa 371 m3

Circa 1980

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Nabij het centrum van Eindhoven gelegen, netjes onderhouden tussenwoning met garage en fijne achtertuin. Rustige ligging, dichtbij een speeltuintje. Deze woning heeft een zeer goede ligging ten opzichte van het centrum, winkels, scholen en diverse uitvalswegen. De woning heeft o.a. drie slaapkamers, een ruime badkamer, een grote zolderkamer en een garage.

Perceeloppervlakte: ca. 155 m²
Inhoud : ca. 371 m³
Woonoppervlakte : ca. 107 m²
Externe bergruimte: ca. 20,6 m²
Bouwjaar : ca. 1980
Kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie G, nummer 4986, groot 1,55 are.
Aanvaarding : In overleg

De voortuin is aangelegd met vaste beplantingen. De overdekte entree geeft toegang tot de entree van de woning.

Indeling
Begane grond
Entree, hal voorzien van een tegelvloer, welke op de gehele begane grond doorloopt. De meterkast is uitgerust met 4 groepen en een dubbele aardlekschakelaar. De wanden zijn met stucwerk afgewerkt.
Het toilet heeft een betegelde vloer en betegelde wanden en is voorzien van een vrijhangend toilet, een fonteintje en een ventilatieraampje.

Gezellige Z-vormige woonkamer voorzien van een lichte tegelvloer en sfeervolle houthaard.
De kamer is tevens voorzien van een praktische trapkast inclusief handige opbergplanken.
De wanden zijn glad afgewerkt, het plafond is voorzien van lichtgeschilderde balken. Er is een groot raam aan de voor- en aan de achterzijde. Hierdoor heeft u een prettig lichte woonkamer. De woonkamer heeft elektrisch bedienbare rolluiken.
Halfopen doorloop naar de keuken. Deze heeft een eiken inrichting, L-vormige keukenopstelling met diverse boven- en onderkastjes. De keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, inbouw oven/grill en een dubbele rvs spoelbak. Bij de achterdeur is ook een rolluik geplaatst.

Eerste verdieping
Middels de trapopgang in de hal bereikt u de overloop met aansluitend drie slaapkamers en een badkamer. Slaapkamer I: Aan de achterzijde gelegen ruim slaapvertrek voorzien van een tegelvloer, behangen wanden, stucwerk plafond en een rolluik.
Slaapkamer 2: Aan de achterzijde gelegen slaapvertrek voorzien van vloertegels, behangen wanden, stucwerkplafond en rolluik.
Slaapkamer 3: Aan de voorzijde gelegen ruime slaapkamer. Ook hier is de vloer betegeld en zijn de wanden met behang afgewerkt. Er is een spuitwerkplafond en een rolluik.
De ruime badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een ligbad, een douche met cabine, wastafel en een toilet. Tevens is de badkamer voorzien van een designradiator en een rolluik.

Tweede verdieping
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. De zolder is voorzien van een Velux-dakraam. Deze ruimte is uitermate geschikt om een extra slaapkamer te maken. De kap is geïsoleerd. De kamer is voorzien van vloerbedekking. Verder is op de zolder de CV-opstelling (Remeha Combiketel ca. 2012). Ook bestaat de mogelijkheid om hier de wasapparatuur te plaatsen.

Tuin
De woning heeft een fijne, vrij gelegen achtertuin, gelegen op het zuidwesten, voorzien van een terras met grote zonneluifel, een groot terras en borders met vaste planten. De tuin is bereikbaar vanuit de keuken en de woonkamer.
U heeft een garage voorzien van een elektrisch bedienbare deur en een loopdeur. Het perceel heeft een achterom voorzien van afsluitbare poort. Ook is er gelegenheid om voor de eigen garage te parkeren.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: C
•In woonwijk ‘Woensel-Noord’, op loopafstand van het centrum.
•Aan de achterzijde bestaat de mogelijkheid tot het uitbouwen van de woning over de gehele breedte.
•De woning heeft een gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen, winkels, station, PSV stadion en de busbaan naar Eindhoven Airport.
•De woning is rondom voorzien van elektrische en deels handbediende rolluiken.
•Nabij gelegen speeltuin.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×