040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Lijmbeekstraat 221, Eindhoven

€ 350.000,= kosten koper

Circa 131 m2

Circa 128 m2

Circa 502 m3

Circa 1935

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze sfeervolle hoekwoning is gelegen in de Woenselse wijk ‘Limbeek’. Zeer centrale ligging ten opzichte van het stadscentrum en het station. Er zijn vele voorzieningen dichtbij. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamer en 1 kleinere. De keuken is vernieuwd en er is een ruime bijkeuken. Tuin op het oosten met een berging. De koper moet rekening houden met moderniseringskosten.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met tegelvloer, hier bevindt zich de meterkast. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, het toilet, een kelderruimte en de keuken.
De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een fonteintje. De kelder is zeer geschikt als provisieruimte.
De woonkamer is voorzien van een houten vloer en heeft een erker aan de voorzijde. Er is een open haard met ruimte voor houtopslag. Aan de achterzijde zijn er openslaande deuren naar de tuin.
Vanuit de hal is er via een schuifdeur toegang tot de keuken die voorzien is van een tegelvloer. De vernieuwde keukenopstelling is recht en uitgevoerd in wit met een zwart granieten blad en een rvs 1,5 spoelbak. De keuken is verder voorzien van een 4-pits gasfornuis met rvs afzuigkap, een koelkast, een combi-oven en een vaatwasser.
Aansluitend aan de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken, voorzien van een tegelvloer. Hier bevindt zich de c.v. ketel (Intergas Kompakt HRE, 2016) en de aansluiting voor de wasmachine. Tevens is er een doucheruimte met thermostaatkraan.
Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en deur naar de trap naar de 2e verdieping. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met een inbouwkast en vaste wastafel.
Ruime slaapkamer aan de voorzijde, deze is ook voorzien van een vaste wastafel.
Slaapkamer 3 ligt aan de voorzijde, dit is een kleinere kamer en geschikt als bijvoorbeeld babykamer of hobby-/werkkamer.
De badkamer bevindt zich aan de achterzijde, is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, een bidet en een vaste wastafel.
Er is een deur naar een klein plat dak met toegang tot een bergzoldertje.

Tweede verdieping
Vaste trap naar 2e verdieping. Voorzolder met kleine dakkapel aan de voorzijde. Hier bevindt zich een gootsteen.
Schuifdeuren met glas-in-lood naar een slaapkamer met kleine dakkapel aan de achterzijde. Deze kamer is voorzien van een inbouwkast en er is bergruimte in de schuinte.

Tuin
De tuin is betegeld en voorzien van borders met vaste beplanting en bomen. Er is een poort voor de achterom (via een gang met afgesloten poort aan de straatzijde) en een berging voorzien van elektra.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel:
•Zeer centraal gelegen ten opzichte van het stadscentrum, het station en vele voorzieningen.
•Vernieuwde keukenopstelling.
•Leuke woning met veel mogelijkheden.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×