040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Lijmbeekstraat 232, Eindhoven

€ 425.000,= kosten koper

Circa 163 m2

Circa 113 m2

Circa 389 m3

Circa 1985

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze fijne gezinswoning met uitbouw en o.a. 4 slaapkamers is gelegen nabij het centrum van Eindhoven; dus een uitstekende ligging ten opzichte van het stadscentrum, NS station, winkels, scholen en diverse uitvalswegen. De achtertuin is op het zuiden gesitueerd, gunstig voor het plaatsen van zonnepanelen. Vrij parkeren kan achter de woning!

Perceeloppervlakte: ca. 163 m²
Inhoud : ca. 389 m³
Woonoppervlakte : ca. 113 m²
Externe bergruimte: ca. 6 m²
Bouwjaar : ca. 1985
Kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie G, nummer 5302, groot 1,63 are.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
De overdekte entree geeft toegang tot de hal met tegelvloer. Het toilet is modern en geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. De meterkast is vernieuwd en heeft voldoende groepen en een aardlekschakelaar. Tevens is er een alarminstallatie. Trapopgang naar verdieping en toegang tot de woonkamer.

Ook in de ruime woonkamer is de mooie tegelvloer doorgelegd. Door de diepe voortuin is er veel privacy aan de voorzijde. Dat geldt overigens ook voor de achterzijde, waar door het ontbreken van directe achterburen ook voor een heerlijk vrije ligging zorgt.
Er is veel lichtinval, alle ramen zijn uitgevoerd in isolatieglas. Toegang tot praktische kelderkast.

In de aanbouw is de L-vormige keukenopstelling geplaatst, in een lichte tint uitgevoerd en met een kunststof werkblad met spoelbak. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser (Bosch), inductiekookplaat, afzuigkap, oven/grill, koelkast en diepvriezer. Ook hier ligt dezelfde tegelvloer waaronder vloerverwarming is toegepast. Het stucwerk plafond heeft inbouwspots. Een aluminium schuifpui geeft toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een lichte laminaatvloer en gladde wandafwerking.
Alle kamers zijn voorzien van isolatieglas en hebben een goede maatvoering.
De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een wastafel met meubel, ligbad met douchefunctie, wandcloset en designradiator. Door het hooggeplaatste raampje heb je daglicht en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar. Hier bevinden zich de CV-ketel (combi HR 2009) en de aansluitingen voor de wasapparatuur.
Slaapkamer 4 is een gezellige ruime zolderkamer met dakvenster en een vinyl vloer. Praktische opbergruimte met schuifdeuren in de knieschotten.

Tuin
De tuin is op het zuiden gesitueerd en aangelegd met een terras, borders, vaste planten en is verder omheind met houten schuttingen.
Aan de achterzijde van de tuin staat een stenen berging welke is voorzien van elektra en een schuin pannendak. Eigen achterom door middel van een houten poort.
Via de houten poort is er toegang tot het plein. Hier kan vrij geparkeerd worden, wat een luxe is zo dichtbij het centrum. En zoals gezegd, hierdoor zijn de achterburen ook verder weg, wat voor vrijheid en privacy zorgt in de achtertuin.

Bijzonderheden
•Prettige woning dichtbij het centrum.
•De gehele woning is voorzien van isolatieglas.
•Keuken in de uitbouw.
•4 slaapkamers.
•Achter de woning is een parkeerplein voor het parkeren van uw auto.
•Deze woning heeft een Energielabel: B
•Absoluut de moeite van het bezichtigen waard.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


×