040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Marius Ouborglaan 5, Eindhoven

€ 685.000,= kosten koper

ca. 600 m2

ca. 187 m2

ca. 774 m3

ca. 1990

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

In villawijk ‘Acht-Zuid’ gelegen semi-bungalow met keurige afwerking en mooi aangelegde tuin. De villa is gelegen op korte afstand van alle voorzieningen en het snelwegennet.
De woning is gelegen in een verkeersluwe straat in één van de meest gewilde villawijken van Eindhoven op korte afstand van het dorpscentrum van Acht. Aan de voorkant van de woning ligt een parkje waardoor u geen directe overburen heeft. De woning biedt meer dan de voorkant doet vermoeden. De slaapkamer met badkamer op de begane grond, extra kantoor, complete keuken en royale woonkamer geven, naast de aangelegde tuin, de woning een prettige uitstraling.

Indeling
Begane grond
Overdekte entree, ontvangsthal met marmeren vloer voorzien van vloerverwarming, spuitwerkplafond en -wanden. De hal heeft een vide. Geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje.
Vanuit de hal is een kantoor, c.q. werkkamer bereikbaar met complete inrichting, zoals kasten, werkbank en bureau. Tevens is er een airco.

De woonkamer is ruim van opzet en heeft dezelfde marmeren vloer met vloerverwarming als in de hal. De muren zijn met spuitwerk afgewerkt en het plafond met stucwerk is voorzien van halogeen inbouwspots.

In het zitgedeelte is een houthaard met schouw. Het eetgedeelte heeft veel lichtinval door de aangebouwde serre met buitendeur.

De dichte keuken is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming en vanuit de keuken is er een buitendeur naar de tuin. De keukenopstelling is in een hoekvorm met eiland. De afwerking is compleet te noemen met gebruikmaking van duurzame materialen zoals massief kersenhout, granieten werkbladen en de volgende apparatuur: 5-pitsgaskookplaat, steamer, combi-oven (allen Imperial), koelkast (Liebherr) en vaatwasser (Miele). Op het eiland is ook een weegschaal geïntegreerd.

Vanuit de woonkamer is een portaal bereikbaar naar de slaapkamer en de badkamer alsmede de bijkeuken met toegang tot garage.

De bijkeuken heeft aansluitingen voor wasapparatuur en de opstelling van de c.v.combiketel (2015). Daarnaast zijn hier een uitstortgootsteen en de unit van de vloerverwarming.

De garage is in spouw gebouwd en voorzien van een automatische kanteldeur, elektra en de meterkast ( 11 groepen, aardlek en kracht). Hier treft u tevens de omvormer van de zonnepanelen.

De geheel betegelde badkamer 1 heeft een separate douche met thermostaatkraan, een ligbad, decorradiator, toilet en een vaste wastafel in een meubel. Er zijn light tubes toegepast.

De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en ruim van opzet. Er is een aansluiting voor TV en een walk-in-closet.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een 2e badkamer. Slaapkamer 1 is een royale kamer, aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van een laminaatvloer, spuitwerkwanden en -plafond en een dakkapel.

Slaapkamer 2 is voorzien van spuitwerkwanden en -plafond, een dakkapel en een laminaatvloer. Slaapkamer 3 heeft een dakkapel, laminaatvloer, spuitwerkplafond en -wanden.

De geheel betegelde tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, toilet, vaste wastafel en een Velux dakraam.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap in slaapkamer 3 bereikbare bergvliering.

Tuin
Net als de voortuin is ook de achtertuin fraai aangelegd. Deze achtertuin biedt optimale privacy en heeft een mooi groen decor. Er zijn zowel zon- als schaduwplekjes.

De tuin beschikt over een vijver, sierbestrating, terrassen, veel vaste planten, haagjes en andere groenblijvers.

Bijzonderheden
• Deze woning heeft een energielabel: A.
• Voorzien van zonnepanelen.
• De woning biedt meer ruimte dan de voorkant doet vermoeden.
• Op korte afstand gelegen van scholen.
• Slaapkamer en badkamer op de begane grond.
• Kantoor op begane grond.
• Privacy biedende aangelegde tuin
• Uitvalswegen en snelwegennet op korte afstand.
• Geweldige locatie in groene laan.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×