040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Ministerlaan 31, Eindhoven

€ 695.000,= kosten koper

Circa 747 m2

Circa 145 m2

Circa 600 m3

Circa 1984

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

In villawijk Koudenhoven, op korte afstand van het stadscentrum gelegen, goed onderhouden en smaakvol gemoderniseerde vrijstaande villa met inpandige berging, royale woonkamer, 3 slaapkamers, moderne badkamer op een ruim perceel met privacy biedende tuin rondom.

In groene woonomgeving nabij de "Karpendonkse plas" en "Wandelpark Eckart", met het centrum van Eindhoven, NS-station, scholen, sportfaciliteiten en ziekenhuizen op fietsafstand. Prima ontsluitingsmogelijkheden naar N270, A2, A67, en A50.

Kadastraal bekend: Gemeente Tongelre, sectie G, nummer 1539, groot 7 are en 47 centiare.


De woning is mooi vrij gelegen op een rustige locatie in de Ministerlaan. U heeft een diepe voortuin wat zorgt voor een mooie uitstraling en privacy in de woning. Uiteraard is er parkeergelegenheid op eigen terrein. In de tuin is veel cortenstaal toegepast. Dit geeft een strakke en moderne uitstraling aan de tuin.

Indeling
Begane grond
Overdekte entree, u komt binnen in een mooie ruime hal. Deze geeft toegang tot de woonkamer, slaapvertrekken, toilet, badkamer en de bijkeuken.

De woonkamer is ruim en prettig licht. Door de raampartijen heeft u een fijn tuincontact.
De vloer is belegd met massief geborsteld frans eiken zonder noesten, de planken zijn als parket verlijmd gelegd. Deze vloer loopt ook door in de hal en in de slaapkamers. De wanden en het plafond zijn voorzien van glad stucwerk.
Verder is er een gasgestookte openhaard. Via dubbele tuindeuren kunt u naar de achtertuin. De woonkamer geeft door middel van een open verbinding toegang tot de keuken.

De keuken beschikt over een U-vormige opstelling van het merk Siematic. Het aanrechtblad is van graniet. U heeft de beschikking over 2 ovens, een inductiekookplaat, een Quooker, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast en een diepvriezer. Op de vloer liggen antraciet doorgekleurde vol-keramische tegels, welke ook zijn doorgelegd in de bijkeuken, badkamer en toilet.

Aansluitend kunt u naar de ruime bijkeuken. Hier zijn 2 vaste kasten, een kast met de cv opstelling (Nefit HR combiketel uit 2008) en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Ook vanuit de bijkeuken kunt u naar de achtertuin.

De meterkast bevindt zich in de hal. De elektrische installatie is vernieuwd en zeer uitgebreid.

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een een wandcloset en een fonteintje.

De badkamer is compleet en uitgerust met een douche met zijsproeiers, een groot ligbad en een vaste wastafel. Geheel betegelde wanden en een tegelvloer voorzien van electrische vloerverwarming.

De 3 slaapkamers zijn allen voorzien van een eikenhouten vloerafwerking en de wanden bezet met glad stucwerk. De master bedroom is ruim van opzet.
Ook de 2e slaapkamer is prettig ruim en heeft een tuindeur naar de zijtuin.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de berging. Deze is gemaakt in de voormalige garage. Vanuit hier is er een luik naar de zolderverdieping.

Tuin
De fraai aangelegde tuin biedt veel privacy. De tuin is omheind, aan de achterzijde is een wand geplaatst van cortenstaal. Dit materiaal komt terug in de omlijsting van het bloemenperk.
Er zijn diverse terrassen en achter in de tuin staat een houten tuinhuis.
In de gehele tuin zijn voldoende zon- en schaduwplekjes, heerlijk vertoeven dus!
Bij de ramen zijn lamellen ( als shutters ) gemonteerd. Hierdoor kunt u de zon weren.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: C
•In 2005 is het leiendak vernieuwd.
•In 2011 nieuw goten en hemelwaterafvoeren.
•De ommuring aan de voorzijde is in 2017 gerenoveerd.
•Deze woning is zeer goed onderhouden en netjes verzorgd.
•Mooi aangelegde tuin met cortenstaal en veel privacy!!
•Absoluut de moeite van het bezichtigen waard!!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×