040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Musschenbroekstraat 7, Eindhoven

€ 400.000,= kosten koper

Circa 155 m2

Circa 120 m2

Circa 436 m3

Circa 1935

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Sfeervolle, vooroorlogse tussenwoning met diepe tuin en stenen berging. Er zijn onder andere 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een riante zolderverdieping. Het pand is gelegen in rustige eenrichtingsstraat, op korte afstand van het stadscentrum met al haar voorzieningen, Strijp-S en uitvalswegen.

Er kan geparkeerd worden voor de deur. Een voortuin met gemetseld muurtje zorgt voor afstand tot het trottoir en de weg.

Indeling
Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal met vestibule. Hier bevindt zich de meterkast, een praktische kelderkast en het toilet. De toiletruimte is netjes betegeld en heeft een wandcloset en fonteintje. De vloer is belegd met plavuizen.
Toegang tot de woonkamer, voorzien van een laminaat vloer, stucwerk plafond en wandafwerking met behang en steenstrips. De schouw met haard is centraal in de kamer gelegen.
Aan de voorzijde is een groot raam met glas-in-lood en aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. Verder is er een airco aanwezig.
Separaat gelegen keuken, met eiken inrichting in tweezijdige opstelling. Er is een 4-pits gasfornuis en een afzuigkap aanwezig. Toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer I heeft een wastafel, inbouwkast en stucwerk wanden en plafond. De ramen zijn uitgevoerd in enkel glas, maar met glas-in-lood. De originele paneeldeuren zijn aanwezig.
Slaapkamer II en III hebben de zelfde afwerking, op de vloeren ligt vloerbedekking.
De geheel betegelde badkamer is ca. 5 jaar geleden gemoderniseerd en uitgerust met een inloopdouche met glazen wand, wastafel met meubel en een design toilet. Hier bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine en er is een deur naar een klein balkon.

Tweede verdieping
Vaste trap naar deze ruime etage. Voorzolder met toegang tot een mooie, ruime zolderkamer over de volle diepte van het pand, met dakkapel aan voor- en achterzijde. Kleinere kamer aan de voorzijde gelegen, eveneens met de karakteristieke dakkapel.
Aan de achterzijde bevindt zich de bergruimte, waar tevens de CV-ketel is geplaatst (Remeha ca. 5 jaar oud). Op de overloop is een luik met vlizotrap naar een zolderberging.
De dakpannen zijn ooit vernieuwd.

Tuin
De achtertuin heeft bestrating en een gazon. Tevens zijn er borders met vaste beplanting. Omheind met houten schuttingen en een poort voor de achterom. Achter in de tuin staat een stenen berging.

Bijzonderheden
- Sfeervolle woning;
- Uitstekende ligging, net buiten de ring, met het stadscentrum en Strijp-S dichtbij;
- Een huis met mogelijkheden; koper moet rekening houden met moderniseringskosten.
- Deze woning heeft een Energielabel: D

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×