040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Ravensdonk 33, Eindhoven

€ 325.000,= kosten koper

Circa 233 m2

Circa 127 m2

Circa 431 m3

Circa 1975

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze leuke woning met garage en zonnige tuin is netjes onderhouden en centraal gelegen in gewilde woonwijk “Genderbeemd” met veel voorzieningen in de omgeving. De woning heeft onder andere 4 slaapkamers en een moderne badkamer.

Aan de voorzijde treft u direct de grote garage met sectionaal deur en loopdeur aan. De voortuin is voorzien van sierbestrating en borders met vaste beplanting. De overdekte entree geeft toegang tot de woning en tevens bevindt zich daarnaast de meterkast.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met tegelvloer en garderobenis geeft toegang tot het deels betegeld toilet met duoblok en een fonteintje.
De woonkamer is lekker licht mede door de grote schuifpui aan de achterzijde. De wanden zijn deels bezet met schoonmetselwerk en deels met granol.
De woonkamer is verder voorzien van een houten vloer en een balken plafond. De spiltrap geeft toegang tot de verdieping. De kamer staat in verbinding met de open keuken.
De nette keuken met laminaatvloer is aan de voorzijde gesitueerd. De L-vormige opstelling is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, RVS-afzuigschouw en een elektrische oven. Er is een praktische provisiekast.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 is voorzien van granol wanden en een laminaatvloer. Er is een praktische vaste kast met schuifdeuren. Slaapkamer 2 is ook een fijne slaapkamer met granol wanden en 1 wand voorzien van behang.
Slaapkamer 3 is een royale ouderslaapkamer. De wanden zijn deels behangen/deels granol en ook deze kamer is voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken.
De moderne badkamer is voorzien van fraai tegelwerk en ingericht met een royale inloopdouche met zitje, toilet en een dubbele vaste wastafel met meubel. Tevens is er een designradiator en een draai-/kiepraam voor de natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar. Hier is de CV-ketel (Vaillant 2017) en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Er is bergruimte in de knieschotten.
Slaapkamer 4 is een royale zolderkamer met dakkapel.

Tuin
De zonnige en groene achtertuin is op het zuiden gelegen. De tuin is netjes en verzorgd aangelegd. Er zijn diverse terrassen en borders met vaste beplantingen. De omheining is een houten schutting die deels begroeid is met hedera.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: C
•Kunststof kozijnen en dubbel glas.
•Moderne badkamer.
•De kamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken en buiten hangt een zonneluifel.
•De woning is goed en netjes onderhouden.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×