040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Sallandlaan 60, Eindhoven

€ 350.000,= kosten koper

Circa 192 m2

Circa 129 m2

Circa 468 m3

Circa 1968

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze ruime hoekwoning is zowel aan de achter- als aan de zijkant uitgebouwd, wat een prettige leefruimte op de begane grond oplevert. Achter de woning is een grote garage van 7.75 x 3.30 m. gelegen. Gewilde en kindvriendelijke woonomgeving met alle voorzieningen op korte afstand.

Voor de woning is een groenstrook gelegen, waardoor het pand niet direct aan de straat ligt.
Vrije parkeervakken zijn daar ook aanwezig. Er is een speelveldje in de buurt.

Indeling
Begane grond
Hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. De zeer ruime woonkamer is aan de zijkant uitgebouwd en aan de achterzijde is een serre aangebouwd, er is een riante leefruimte ontstaan, die makkelijk indeelbaar is.
De vloer is belegd met plavuizen, de wanden zijn afgewerkt met granol en deels schoonmetselwerk, het plafond is bezet met schroten.
Aan de tuinzijde is de half open keuken gelegen. Inrichting in hoekopstelling, met een eetbar en veel kastruimte. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig.
De serre geeft veel extra ruimte en veel lichtinval.
De pui is uitgevoerd in kunststof en er zijn elektrisch bedienbare rolluiken geplaatst. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming.
Portaal met trapopgang naar de 1e verdieping en de toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot een inbouwkast, 2 slaapkamers en de badkamer.
Aan de voorzijde ligt de hoofdslaapkamer, voorheen 2 kamers, de deur is nog aanwezig dus de situatie is makkelijk te herstellen. De vloer is belegd met laminaat en er is een ruime kastenwand.
Slaapkamer 2 is aan de achterzijde gelegen, ook hier een kastenwand en een vaste wastafel.
De betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine, een toilet en een wastafel.

Tweede verdieping
Een vaste trap leidt naar de 2e verdieping. Deze ruimte heeft veel bergmogelijkheden. Hier is de aansluiting voor de wasmachine en de CV-combiketel (Vaillant ca. 2015).

Tuin
De onderhoudsarme tuin is bestraat en heeft een verhoogd vlonderterras met kunstgras. Er is een houten poort. Via de tuin toegang tot een grote garage met elektrische deur.

Bijzonderheden
•Interessant pand met veel mogelijkheden.
•Grote leefruimte begane grond door de zij-uitbouw en de serre.
•Ruime garage met elektrisch bedienbare deur.
•Prettige woonomgeving met alle voorzieningen dichtbij.
•Deze woning heeft een Energielabel: D


Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×