040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Stevinstraat 23, Eindhoven

€ 269.000,= kosten koper

Circa 179 m2

Circa 110 m2

Circa 408 m3

Circa 1935

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Ruim en sfeervol vooroorlogs woonhuis met authentieke elementen en een ruime tuin. Zeer gewilde ligging nabij het centrum en alle voorzieningen. Op loopafstand van Strijp-S en het daarbij gelegen station. Het pand is goed onderhouden maar er moet rekening worden gehouden met modernisering. Een object met mogelijkheden!

Inhoud : ca. 408 m³
Woonoppervlakte : ca. 110 m²
Perceeloppervlakte: ca. 179 m²
Bouwjaar : ca. 1935
Kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie G, nummer 4537, groot 1 are en 79 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Entree; vestibule met en-suite deur en hal met tegelvloer en houten lambrisering;
de meterkast heeft 5 groepen en een aardlekschakelaar. Tevens bevindt zich hier de toiletruimte, deels betegeld en met een duoblok

De woonkamer is onderverdeeld in een voor- en achterkamer; centraal in het midden is een kast geplaatst onder de trap en er is een glas-in-lood raam naar de hal. De blikvanger van de kamer is een fraaie gietijzeren kachel (allesbrander).
De vloer heeft een vaste vloerbedekking, de wanden zijn deels behangen en het plafond is voorzien van stucwerk. Aan de achterzijde zijn openslaande tuindeuren. Hier is een rolluik geplaatst.

Vanuit de woonkamer is een keldertje bereikbaar.

De separate keuken heeft een opstelling die bestaat uit diverse kastjes en laden en als apparatuur is aanwezig: een gaskookplaat, afzuigkap, oven/grill, koelkast met vriezer en een vaatwasser (defect). Op de vloer is dezelfde tegel doorgelegd en ook de achterwand is voorzien van tegeltjes. Er is een doorgeefluik naar de woonkamer. Direct warm water te verkrijgen via de close-in boiler.

Praktische bijkeuken met lichtkoepel, tegelvloer en aansluiting voor de wasmachine. Er is een keukenblokje met dubbele spoelbak en een tuindeur naar terras en achtertuin.

Eerste verdieping
De ruime overloop heeft een vaste wastafel met meubel en er bevindt zich ook nog een ruime kast. Aan bergruimte geen gebrek.
Deels betegelde doucheruimte met de originele granitovloer en hoog betegelde wanden.
Twee royale slaapkamers, waarvan 1 toegang geeft tot een grote berging. Oorspronkelijk was dit de 3e slaapkamer, op eenvoudige wijze is dit weer terug te brengen.
Slaapkamer 2, die aan de voorzijde gelegen is, heeft een kastenwand met louvredeurtjes. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde zijn rolluiken geplaatst.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de 2e etage bereikbaar.
Hier is nog een 3e slaapkamer gesitueerd en een grote berging die geschikt te maken is als extra slaapkamer. Op de voorzolder staat een CV-combiketel (Vaillant 1996). Ook op deze etage zijn diverse extra bergmogelijkheden. Aan de voorzijde is de ramen voorzien van rolluiken.

Tuin
De achtertuin is deels bestraat en deels voorzien van vaste beplanting. Stenen schuttingen scheiden de tuin van de buren.
Er zijn diverse opstallen, onder andere een kippenren en een ruime stenen berging achter in de tuin. Een poort geeft toegang tot de eigen achterom. Ook de brandgang, welke naar de straat leidt, is afgesloten wat de veiligheid vergroot.

Bijzonderheden
•Sfeervol en gewild object!
•Een pand met mogelijkheden op een zeer courante locatie nabij het centrum, uitvalswegen en alle mogelijke voorzieningen. Op loopafstand van Strijp-S en daarbij gelegen station.
•Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: F
•Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×