040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Venuslaan 185, Eindhoven

€ 236.500,= kosten koper

Circa 115 m2

Circa 350 m3

Circa 1974

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Een ruim en prettig ingedeeld, goed afgewerkt 3/4-kamerappartement, met een leefruimte van bijna 60 m², 2 grote slaapkamers en 2 balkons gelegen op de 1e verdieping en met een inpandige berging op de begane grond. Voldoende vrije parkeerruimte.

Dit appartementencomplex is gunstig gelegen in een groene woonomgeving in de wijk ‘Eckart’, nabij natuurgebied “De Dommelvallei”. Winkelcentrum Woensel XL met al haar voorzieningen, scholen, ziekenhuizen en de belangrijke uitvalswegen, alsmede het centrum van Eindhoven zijn nabij gelegen.

Inhoud : ca. 350 m³
Woonoppervlakte : ca. 115 m²
Bouwjaar : ca. 1974
Kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie L, nummer 3267 A21.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
De centrale, overdekte entree met elektrische schuifdeur, bellentableau en brievenbussen, geeft u toegang tot de verzorgde centrale hal met tegelvloer en de postkasten. Toegang tot het trappenhuis en de lift, alsmede de inpandige bergingen.

Eerste verdieping
De hal, welke zowel via de lift als vanuit het centrale trappenhuis bereikbaar is geeft toegang tot slechts 2 appartementen. Hier bevinden zich onder andere een eigen bergkast en de meterkast met 5 elektragroepen en de gasmeter.

Vanuit dit portiek heeft u toegang tot de hal van de woning, met een laminaatvloer (welke is doorgelegd door nagenoeg het gehele appartement), de belinstallatie en een luik naar de watermeter. Toegang tot het woongedeelte met een totale oppervlakte van maar liefst ca. 60 m² en de gang naar de sanitaire ruimtes en slaapkamers.

De sfeervolle woonkamer, welke in open verbinding staat met de keuken en eetkamer, heeft veel daglichttoetreding en een vrij uitzicht door de grote raampartijen op de “groene tuin”. De woonkamer heeft een schouw met een sfeerhaard. Deze kan zonder problemen verwijderd worden.
Er is een airco geplaatst in de kamer. Dit geeft extra comfort tijdens een warme zomer en kan tevens gebruikt worden om het appartement te verwarmen.
In de ruime eetkamer bevindt zich de semi-open keuken.
De keuken is uitgerust met een wandopstelling met diverse onder- en bovenkasten en laden met MDF fronten, een betegelde achterwand, een kunststof aanrechtblad met rvs spoelbak en éénhendel mengkraan, een nieuwe 4-pits gaskookplaat, een nieuwe combi oven/grill, een afzuigkap en vaatwasser.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon van ca. 8 m² voorzien van een tegelvloer.

Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de gang naar de 2 slaapkamers en de sanitaire ruimtes.

De grootste slaapkamer heeft een mooie laminaatvloer. Er is een prachtige kastenwand over de volle breedte van de kamer. De kast heeft interieur met hang- en legmogelijkheden. Dit waren oorspronkelijk 2 slaapkamers en dat kan ook weer in de originele staat worden terug gebracht. De slaapkamer beschikt over airco.

De 2e slaapkamer is eveneens ruim, het was oorspronkelijk de masterbedroom.

Vanuit deze kamer toegang tot het 2e balkon van ca. 6 m² voorzien van een vaste balkonkast en de nooddeur naar het trappenhuis.

De woonkamer, eetkamer en de slaapkamers hebben elektrisch bedienbare rolluiken met afstandsbediening.

De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een fonteintje en centrale afzuiging.

De moderne, volledig betegelde badkamer, met een verlaagd plafond met halogeen inbouwspots, is ingericht met een inloopdouche voorzien van glazen douchewand en thermostaatkraan. Verder een vaste wastafel met mengkraan in een badmeubel met laden en centrale afzuiging. Er is een 2e toilet geplaatst (Sanibroyeur).

De berging van ca. 8 m² met lichtpunt is van buitenaf bereikbaar.

Bijzonderheden
•Dit appartement heeft een (voorlopig) Energielabel: E
•Het appartement is voorzien van houten buitendeuren, -ramen en -kozijnen, allen voorzien van dubbele beglazing. Gehele appartement heeft elektrische rolluiken.
•Het appartementencomplex is voorzien van centrale blokverwarming en mechanische ventilatie.
•In oktober 2017 zijn alle buitenkozijnen, -ramen en –deuren van het complex opnieuw geschilderd.
•De maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt momenteel € 258,-- .
•Bij het appartementencomplex is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
•Airconditioning in woonkamer en slaapkamer.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×