040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Willem de Bruynstraat 100, Eindhoven

€ 319.000,= kosten koper

Circa 108 m2

Circa 300 m3

Circa 2003

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Dit luxe, instapklare 3-kamerappartement met 2 balkons, berging en eigen parkeerplaats is gelegen op de 1e woonlaag van het complex ‘Frankrijk Staete’. Het gebouw is voorzien van een lift en afgesloten parkeerkelder en is centraal gelegen in Woensel nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen.
Inhoud : ca. 300 m³
Woonoppervlakte : ca. 108 m²
Bouwjaar : ca. 2003
Kadastraal bekend : Gemeente Woensel, sectie L, nummer 4872 A9.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
De centrale hal is aan de buitenzijde voorzien van een bellentableau met videofooninstallatie en brievenbussen.

Appartement (1e woonlaag)
De royale hal is voorzien van een laminaatvloer en heeft een garderobenis, meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars) en een geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje.

De royale woonkamer is op diverse manieren in te delen. De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer. De grote raampartijen geven veel lichtinval.
De openslaande tuindeuren geven toegang tot het balkon aan de voorzijde.

De open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en de inbouwapparatuur bestaat uit een oven, vaatwasser, koelkast, 4-pitsgaskookplaat en afzuigkap. Er is veel kastruimte waaronder een praktische carrouselkast. Het aanrechtblad is van composiet.

De 2 slaapkamers zijn gesitueerd aan de rustige achterzijde van het appartement en slaapkamer 2 geeft toegang tot het balkon. Allebei de kamers zijn voorzien van een rolluik.

De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, wastafel met meubel en designradiator.

Het balkon aan de voorzijde is voorzien van hardhouten planken en er is voldoende ruimte om een tuinset te plaatsen. Dit balkon is bereikbaar via de dubbel openslaande deuren vanuit de woonkamer.

Het balkon aan de achterzijde is bereikbaar vanuit slaapkamer 2 en ook hier liggen houten planken.

In de inpandige berging bevindt zich de CV-opstelling, provisieruimte, elektra en de unit voor de mechanische ventilatie. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur.

In de parkeerkelder van het complex bevindt zich de eigen parkeerplaats (nr. 9). De parkeerkelder is bereikbaar via de inrit en heeft een elektrisch bedienbare roldeur.

Een gezamenlijke recreatieruimte in het souterrain biedt de bewoners de gelegenheid zich op diverse mogelijkheden te ontspannen.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: B
•Instapklaar en luxe appartement met 2 slaapkamers.
•2 balkons en eigen parkeerplaats.
•Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
•De servicekosten bedragen circa 155,= per maand, gezonde VVE.
•Aanvaarding op korte termijn mogelijk!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×