040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Bieden vanaf

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

De Doelen 10, Geldrop

€ 250.000,= kosten koper

Circa 154 m2

Circa 102 m2

Circa 360 m3

Circa 2014

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Instapklare, sfeervolle uitgebouwde half vrijstaande woning met grote dakkapel en berging, gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum diverse voorzieningen. Goede ontsluiting, snelwegen op korte afstand.

Kadastraal bekend: Gemeente Geldrop, sectie F, nummer 3040, groot 1 are en 54 centiare.


Indeling
Begane grond
Middels de aan de voorzijde gelegen entree bereikt u de hal welke toegang biedt tot de woonkamer, het toilet en de meterkast met 8 groepen en aardlekschakelaar, glasvezelaansluiting en vloerverwarmingsunit. De hal heeft een moderne tegelvloer. Trapopgang naar de verdiepingen.

De toiletruimte is voorzien van een vrijhangend closet met inbouwreservoir en een fonteintje. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming, deels betegelde wanden en spuitwerk plafond. Tevens beschikt het toilet over mechanische ventilatie.

De sfeervolle woonkamer met aan de voorzijde gelegen open keuken.
De woonkamer heeft een openslaande tuindeur naar de achtertuin. De grote raampartijen zorgen voor volop lichtinval.
De afwerking bestaat uit een mooie moderne antracietgrijze tegelvloer voorzien van vloerverwarming en behangen wanden. De woning is tijdens de bouw aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd. Verder is er in de woonkamer een grote voorraadkast onder de trap.

De open keuken gelegen aan de voorzijde van woning is in hoekopstelling geplaatst en is voorzien van een kunststof werkblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, 1,5 spoelbak en inbouwapparatuur, te weten vaatwasser, koelkast en combi-oven. Er is voldoende opbergruimte. De brede raampartij zorgt voor een prettige lichtinval en biedt een mooi uitzicht aan de straatzijde. Verder is er nog een extra wandopstelling waardoor u nog meer bergruimte en werkruimte heeft.

Eerste verdieping
De overloop met spuitwerk wanden biedt toegang tot de 2 slaapkamers, de grote badkamer en vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
Slaapkamer 1 is een royale slaapkamer gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming, behangwanden, spuitwerkplafond en een brede raampartij met draai/kiep systeem, rolluiken en met een prettig uitzicht op de achtertuin.
Slaapkamer II is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming, behangen wanden, spuitwerk plafond en brede raampartij met draai-kiep systeem die volop lichtinval biedt. De slaapkamers zijn ruim van opzet, over de volle breedte van de woning.
De badkamer heeft de beschikking over een separate douche met rainshower, handdouche en thermostaatkraan, wastafel met meubel en vrijhangend toilet met inbouwreservoir. Verder is er een ligbad (jacuzzi). De afwerking bestaat uit een tegelvloer met vloerverwarming, betegelde wanden en spuitwerk plafond. Tevens is de badkamer voorzien van mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
Middels een vaste trapopgang bereikt men de zolderverdieping.
De open zolderruimte is voorzien van aansluitingen voor witgoedapparatuur, een aparte CV-ketelruimte met CV-installatie Intergas (2014) en mechanische ventilatie-unit. De afwerking bestaat uit vaste vloerbedekking, deels stucwerk en deels behangen wanden en kunststof plafond. Deze zolderverdieping biedt de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer. Er is een grote kunststof dakkapel met rolluiken geplaatst aan de achterzijde.

Tuin
De zonnige achtertuin is gelegen op het oosten en is voorzien van een betegeld terras, buitenverlichting, buitenkraan, schutting en een vrije achterom naast de woning.

Tevens is er de houten berging met elektra en volop bergruimte. De berging is naast de woning gelegen zodat dit niet ten koste gaat van de achtertuin.
De berging is ca. 10 m².
De tuin is, doordat de woning half vrijstaand is, lekker breed. Er is een zonneluifel aanwezig.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: A
•Geheel instapklare hoekwoning.
•Bouwjaar 2014, met alle voordelen van nieuwbouw.
•Woning is voorzien van vloerverwarming en dubbele beglazing.
•Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk, nabij diverse voorzieningen.
•Voldoende openbare parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×