040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Elendil 91, Geldrop

€ 250.000,= kosten koper

Circa 157 m2

Circa 95 m2

Circa 322 m3

Circa 1990

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze leuke tussenwoning met berging is gelegen in een doodlopende straat in een kindvriendelijke wijk nabij vele voorzieningen en uitvalswegen. Met een prettig lichte woonkamer, 3 slaapkamers, een grote zolder en tuin gelegen op het zuidwesten is deze woning absoluut het bezichtigen waard!!

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Indeling
Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal met tegelvloer, het deels betegelde toilet met fonteintje en de meterkast (6 groepen, aardlekschakelaar).
De woonkamer is goed indeelbaar en voorzien van een lichte tegelvloer, de wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk.
Onder de trap treft u een praktische provisiekast. De keuken is door een wand gescheiden van de woonkamer. Zo kijkt u nooit van de kamer in de keuken.
De open keuken is uitgerust met voldoende kastruimte, een koelkast, oven/grill,
4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, Bosch vaatwasser en een granieten werkblad.
De loopdeur geeft toegang tot het terras in de achtertuin.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1, de ouderslaapkamer, is aan de achterzijde gesitueerd en heeft dubbele beglazing, behangen wanden, een spuitwerk plafond en vaste vloerbedekking.
Slaapkamer 2, is ook gelegen aan de achterzijde en heeft dezelfde afwerking.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde eveneens met isolatieglas en vaste vloerbedekking.
De badkamer is uitgerust met een douche, vaste wastafel met planchet en toilet. De wanden zijn betegeld.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. De zolderruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur, CV-HR combiketel (Vaillant ca. 2006), Velux dakvenster en de unit voor de mechanische ventilatie.

Tuin
De achtertuin heeft een zonnige ligging op het zuidwesten en er is volop privacy. Aan de achtergevel hangt een zonneluifel. De tuin is ingericht met een terras van sierbestrating, een vijvertje en de omheining bestaat uit een houten schutting met hedera begroeid. Verder is er een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra en een golfplaten dak. Er is een overkapping met een achterom, afgesloten door middel van een poort.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: C
•Zeer rustige kindvriendelijke ligging in een verkeersluwe straat.
•Leuke (starters)woning.
•Diepe en zonnige tuin op het zuidwesten.
•Ideale ligging t.o.v. uitvalswegen in de nabijheid.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×