040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Hazelaar 48, Geldrop

€ 285.000,= kosten koper

Circa 232 m2

Circa 112,5 m2

Circa 387 m3

Circa 1964

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Gemoderniseerde en over de volle breedte uitgebouwde gezinswoning met ruime garage en extra parkeerplaats op eigen terrein. Gelegen in gewilde woonomgeving in de wijk "Akert" nabij voorzieningen en uitvalswegen. Vrije ligging tegenover een plantsoen. De woning beschikt onder andere over zonnepanelen.

Kadastraal bekend: Gemeente Geldrop, sectie D, nr 3213, groot 2 are en 32 centiare.


Deze woning is goed onderhouden en in de loop van de jaren op diverse punten gemoderniseerd en gerenoveerd. Zo zijn onder andere de keuken, de badkamer en het toilet op een moderne wijze vernieuwd en daarnaast is de woonkamer aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd. Verder beschikt de woning onder andere over drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een royale vierde slaapkamer op de zolder. De tuin, die op het gunstige westen is gesitueerd, is netjes aangelegd. De woning is voorzien van isolerende beglazing, dakisolatie en vloerisolatie. Kortom, een leuke en ruime woning op een prettige locatie, die u beslist een keer van binnen moet bekijken!

De voortuin is netjes aangelegd met vaste beplanting.

Indeling
Begane grond
Hal met eikenhouten vloer, meterkast (7 groepen en aardlekschakelaar), trapopgang naar de eerste verdieping en gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fonteintje.
Gezellige woonkamer met sfeervolle eikenhouten vloer en uitbouw aan de achterzijde met dubbele tuindeuren en een loopdeur met toegang tot de verzorgde en zonnige achtertuin.
In de uitbouw is een lichtstraat geplaatst.
De grote raampartijen aan voor- en achterzijde staan garant voor veel lichtinval en een optimaal tuincontact. Alle ramen op de gehele begane grond zijn voorzien van isolerende beglazing.
De wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk. Er is een aansluiting voor een houtkachel (de kachel zelf gaat mee ).
Semi open keuken met eveneens de houten vloer. De keuken beschikt over een hoekopstelling en is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, oven (Siemens 2018) en een vaatwasser. Verder is er een Quooker en een granieten aanrechtblad.

Eerste verdieping
De overloop met laminaatvloer biedt toegang tot de slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.
Betegelde badkamer die uitgerust is met een douchecabine met thermostaatkraan, een wastafel met meubel, een toilet en een groot raam.
Slaapkamer 1 is een mooie kamer met laminaat vloer aan de achterzijde.
Slaapkamer 2 eveneens aan de achterzijde gesitueerd, met laminaat vloer, heeft een vaste kast.
Derde royale slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft eveneens een laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. De slaapkamers hebben isolerende beglazing.

Tweede verdieping
Via vaste trap bereikbare overloop met laminaatvloer, dakvenster, opstelling C.V.-combiketel (Atag HR, bouwjaar 2018), aansluiting wasmachine en bergruimte achter de knieschotten.
Royale vierde slaapkamer met laminaatvloer, dakvenster aan de voorzijde en bergruimte achter de knieschotten. Tevens is er een vaste wastafel. Aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst.

Tuin
Keurige verzorgde achtertuin, die op het gunstige Westen is gesitueerd.
Deze gezellige tuin is aangelegd met sierbestrating (oude klinkers) en vaste beplanting.
Aan de achterzijde bevindt zich een ruime garage (ca. 3.5 x 6 m.) voorzien van elektra, openslaande deuren en een vrije achterom. Achter de garage heeft u een zeer royale parkeerplaats. Ook ideaal om een caravan of camper te stallen.

Bijzonderheden
•Gemoderniseerde woning;
•Woonkamer aan achterzijde uitgebouwd, voorzien van een lichtstraat;
•Begane grond met sfeervolle eikenhouten vloer;
•Gewilde woonomgeving;
•Tuin op het westen;
•Isolerende beglazing, dakisolatie en zonnepanelen;
•Ruime en lichte slaapkamers.
•Extra brede garage en een eigen parkeerplaats;
•Deze woning heeft een Energielabel: A

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×