040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Aletta Jacobsplein 11, Helmond

€ 335.000,= kosten koper

Circa 254 m2

Circa 140 m2

Circa 450 m3

Circa 1958

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze uitgebouwde 2/1-kapwoning is gelegen op een gewilde kindvriendelijke locatie aan een rustig plantsoen en nabij alle voorzieningen in de ‘Oranjebuurt’. De woning is goed afgewerkt en heeft onder andere 4 slaapkamers, een zij-erker uitbouw, een garage en een privacy biedende tuin op het zuiden. Stadscentrum op loopafstand.
Inhoud : ca. 450 m³
Woonoppervlakte : ca. 140 m²
Perceeloppervlakte: ca. 254 m²
Bouwjaar : ca. 1958
Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie G, nummer 1057, groot 2 are en 54 centiare.
Aanvaarding: In overleg

Indeling
Begane grond
Entree, hal met praktische kelderkast en meterkast met groepenkast en aardlekschakelaar. De hal is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Toegang tot keuken, woonkamer, trapopgang naar verdieping en toilet met fonteintje.
De sfeervolle woonkamer is mede door de zij-erker een royale, prettige leefruimte. Aan de voorzijde is ook een erker.
Door de grote raampartijen heeft u een mooie lichte kamer. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden, stucwerk plafond en een schuifpui.
De schuifpui aan de achterzijde geeft toegang tot het terras en de achtertuin.
Het plaatsen van een grote eettafel is geen enkel probleem. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken.
De keuken is uitgerust met een L-opstelling, voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een kunststof werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een gaskookplaat, afzuigkap,
combi-oven en een koelkast.
De keuken staat in verbinding met een uitbouw aan de achterzijde. Hier staat een kleine eettafel. Er is een tuindeur naar de tuin.
In het verlengde van de keuken bevindt zich de bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur. Er liggen tegels op de vloer en er is een achterdeur naar een grote overkapping.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 is een mooie ruime ouderslaapkamer. De wanden zijn voorzien van stucwerk. Via dubbele deuren is het royale balkon aan de achterzijde bereikbaar.
Slaapkamer 2 geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. Er is een vaste wastafel met meubel en spiegel. De wanden en het plafond zijn eveneens voorzien van stucwerk.
Slaapkamer 3 heeft ook een vaste kast en stucwerk wanden. Deze kamer is thans in gebruik als kastenkamer.
De badkamer is betegeld en uitgerust met een ligbad, toilet en een vaste wastafel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. De grote voorzolder heeft veel nuttige bergruimte en een c.v.-combiketel (ca. 1990). Het is mogelijk hier een ruime dakkapel te plaatsen over de volle breedte.
Slaapkamer 4 is een mooie ruime kamer aan de achterzijde. Vanuit deze kamer is toegang tot de bergruimte in de dakschuinte, zowel aan de voorzijde als de achterzijde.

Tuin
De achtertuin is op het zuiden gesitueerd en ingericht met een terras en borders. De omheining bestaat uit een schutting en er is een eigen achterom door middel van een poort achter in de tuin.
Achter de woning is een grote overkapping geplaatst. Dit vormt een verbinding met de garage.
Deze vrijstaande garage heeft een puntdak met een bergzolder. De oprit geeft de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.

Bijzonderheden
- Nagenoeg alle kozijnen zijn voorzien van isolatieglas.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
- De zij-erker is in 2005 geplaatst.
- De achterzijde is voorzien van rolluiken.
- Privacy biedende achtertuin op het zuiden met een overkapping.
- Garage met parkeerplaats.
- Fraaie ligging aan een plantsoen.
- Stadswandelpark “de Warande” op loopafstand
- Dicht bij het centrum, winkels en het ziekenhuis.
- Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: F

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×