040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Basstraat 8, Helmond

€ 200.000,= kosten koper

Circa 149 m2

Circa 90 m2

Circa 388 m3

1971

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze ruime tussenwoning is gelegen in een rustige straat in de wijk Helmond Noord. Op een steenworp afstand bevinden zich scholen, winkelcentrum de Bus en natuurgebied de Bundertjes. De woning beschikt over een ruime woonkamer, moderne keuken, 3-slaapkamers, badkamer en een zolderverdieping welke naar eigen inzicht is in te delen.

Indeling
Begane grond
Via voortuin komt u in de hal/entree welke beschikt over een garderobemogelijkheid, toiletruimte en trapopgang. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en keuken.

De deels, in lichte tint, betegelde toiletruimte beschikt over een duoblok toilet en fonteintje.

De woonkamer is het type doorzonwoonkamer. Er is veel lichtinval middels de raampartijen zowel aan voor- als achterzijde van de woning.
De wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. De woonkamer is voorzien van vloerafwerking met laminaat. Er is isolatieglas toegepast. De radiatoren zijn weggewerkt met mooie radiator ombouw.

De half open keuken is deels voorzien van een bijna nieuwe keukenopstelling met boven- en onderkastjes. Naast de keuken is een ruime provisiekast.
De kwaliteitskeuken heeft een opstelling aan 2 zijden. Er is een gaskookplaat, afzuigkap, een Bosch vaatwasser, een combi oven, een koelkast en een spoelbak. Vanuit de keuken is er toegang tot de zonnige achtertuin. Bij de achterdeur is een praktische plissé rolhor geplaatst.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, een vaste kast en de badkamer.
De slaapkamers zijn voorzien van isolerende beglazing, stucwerk plafonds en vloerbedekking. De grote slaapkamers hebben rolhorren en de kleinste slaapkamer heeft een inzethor.
De badkamer is voorzien van wand- en vloertegels in een lichte tint. Er is een douche met thermostaatkraan, 2e toilet en wastafel aanwezig. Een voorgevelraampje zorgt voor daglicht en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap bereikt u zolderkamer met opstelling CV-ketel (AWB HR combi-ketel, recentelijk onderhouden) en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Deze ruimte is eenvoudig aan te passen naar een voorzolder en slaap-/hobbykamer. Er zijn 2 kleine dakramen. Op zolder staan 2 kleine en 2 grote dakvensters, deze mogen achterblijven.

Tuin
De achtertuin is grotendeels voorzien van sierbestrating en diverse vaste planten. Tevens is er een stenen berging geplaatst en is er een achterom. Er is een houten erfafscheiding aanwezig.
De berging is vergroot en heeft nu ook een deel waar u de containers uit het zicht kunt plaatsen. Er is een afgesloten achterom.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: B
•Goede ligging aan een rustige weg;
•Perfecte starterswoning;
•Zonnige onderhoudsvriendelijke achtertuin;
•Natuurpark de Bundertjes vindt u op een steenworp afstand;
•WinkelCentrum de Bus op korte afstand.
•Keuken recent vernieuwd.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.×