040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Branshoef 30, Helmond

€ 325.000,= kosten koper

Circa 261 m2

Circa 122 m2

Circa 502 m3

Circa 1997

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Riante, instapklare vrijstaand geschakelde woning op een mooie locatie in de wijk Brouwhuis. Bent u op zoek naar een huis waar u direct heerlijk kunt wonen dan is deze woning een perfecte optie. U woont bij het natuurgebied de ‘Brouwhuisse Heide’. Er komt geen doorgaand verkeer door de straat, waardoor dit een kindvriendelijke en gewilde locatie is. Een eengezinswoning met 2 carports, garage, zeer ruime tuinkamer in de uitbouw, moderne keuken, badkamer en toilet. Zonnepanelen en airco maken het geheel compleet.

Verschillende voorzieningen zoals scholen, sportaccommodaties, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand. Via de Rochadeweg bent u binnen een paar minuten op uitvalswegen zoals de N612 en de N279 waardoor de bereikbaarheid van deze woning optimaal is. Deze straat kent uitsluitend bestemmingsverkeer, waardoor het een erg rustige en vooral kindvriendelijke buurt is. De ruime oprit biedt genoeg ruimte voor twee auto’s. Er is een carport links en rechts naast de woning.

Begane grond
Entree met toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De hal heeft een PVC vloer en er is een kelderkast onder de trap. Het toilet is in 2019 vernieuwd en beschikt over een fonteintje Het sanitair is van Villeroy en Boch.

De woonkamer is L-vormig. Voor extra comfort is er een split unit airco geplaatst. Ook de woonkamer heeft een PVC vloerafwerking, zoals de gehele begane grond.

Aan de voorzijde bevindt zich de keuken. De inrichting is in 2017 vernieuwd en is voorzien van een magnetron, een Bosch vaatwasser, een koelkast, een gaskookplaat en een afzuigkap.
De keuken biedt veel opbergmogelijkheden en er is veel lichtinval dankzij de grote ramen.

Aan de achterzijde is een royale uitbouw van 3.60 m x 7.80 m. Hierin is een sfeervolle tuinkamer gerealiseerd. Er is een lichtstraat toegepast. De pui is in 2019 vervangen door een glazen schuifwand met dubbel glas. De verwarming van de ruimte gebeurt door middel van een radiator en een pelletkachel, dus het is er altijd comfortabel warm. Er is een deur naar de carport links naast de woning en een deur naar de garage. Aan de achterzijde is een kunststof schuifpui. De pui en deur naar de overkapping zijn voorzien van elektrische rolluiken, op afstand bedienbaar. De vloer is geïsoleerd en afgewerkt met hout.
De garage heeft een stalen kanteldeur met een loopdeur, en is voorzien van verwarming en elektra.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u twee (voorheen drie) slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en heeft een PVC vloerafwerking, elektrische geïsoleerde rolluiken en een kast, met daarin geïntegreerd een wastafel. De badkamer is in 2020 vernieuwd en heeft een luxe uitstraling. Dit komt mede omdat er massieve, op maat gemaakte, eikenhouten kasten zijn, en sanitair van Villeroy en Boch. De ruimte is voorzien van een toilet, een inloopdouche en een wastafel.
De slaapkamer aan de achterzijde is extra ruim door het samenvoegen van 2 kamers. Deze kamer heeft een vaste kastenwand, 2 Velux dakvensters en een split unit airco.

Tweede verdieping
De zolderverdieping is voorzien van een groot en een klein Velux-dakraam en een zijraam. De ruimte achter de schotten biedt veel opbergmogelijkheden. Op deze verdieping zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur. De CV HR combiketel Remeha (ca. 2010) bevindt zich op deze verdieping. De ruimte kan dienst doen als hobby-/werkkamer of als extra slaapkamer.

Tuin
De tuin is volledig afgeschermd door schuttingen, er is een poort naar de achterom. U heeft weinig onderhoud aan de tuin maar kunt toch genieten van een groene omgeving.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: A
•Prettige ligging aan de rand van Brouwhuis.
•Nieuwe badkamer en toilet.
•Moderne keuken.
•Royale, sfeervolle tuinkamer, gerealiseerd in 2017.
•10 zonnepanelen, geplaatst in 2019.
•Airco in de woonkamer en de slaapkamer (2015).
•Garage en 2 carports.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×