040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Burgemeester Krollaan 90a, Helmond

€ 399.000,= kosten koper

Circa 456 m2

Circa 134 m2

Circa 465 m3

Circa 1975

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Vrijstaand wonen met een kantoor-/praktijkruimte aan huis en een heerlijk uitzicht over weide en bos aan de achterzijde. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met dubbel glas.
Maak een afspraak voor bezichtiging voor een goede indruk van het geheel.

Indeling
De voortuin is aangelegd met gazon en vaste beplantingen. De diepe inrit geeft de mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren.

Begane grond
De entree is gesitueerd aan de zijkant van de woning. Zeer ruime hal met witte tegelvloer, uitgebreide elektrische voorzieningen (10 groepen en 2 x aardlekschakelaar).
Moderne toiletruimte met vloerverwarming, hangcloset, fonteintje en deels mozaïek betegeling.
De woonkamer is speels ingedeeld. De vloer is belegd met beuken parket, de wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk met strakke sierrand.
De ruimte is lekker licht, mede door de grote ramen aan de voorzijde. Vanuit de schoorsteen loopt een rookkanaal waardoor een openhaard/houtkachel eenvoudig te realiseren is.
De woonkeuken, met tegelvloer, is separaat van de woonkamer.
De keukeninrichting is eenvoudig doch netjes en voorzien van inbouwapparatuur die grotendeels vervangen is in 2016 (vaatwasser en oven van het merk Bosch). Er is voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen.
Toegang tot de praktische bijkeuken waar de wasmachine-aansluiting zich bevindt en tevens een bergkast met schuifdeuren, waar de CV-ketel geplaatst is (Nefit HR 2016).
Aan de andere zijde van de keuken is een portaal met tegelvloer, glazen bouwstenen muur (extra lichtinval), ingebouwde bergkast en de achterdeur naar terras en tuin.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 kamers en de badkamer, op de vloer van de overloop en de slaapkamers ligt een sfeervolle houten vloer.
Ruime slaapkamer aan de voorzijde, toegankelijk via twee openslaande deuren met glas-in-lood. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk en er is een ingebouwde kastenwand.
De slaapkamer aan de achterzijde is eveneens royaal van afmeting en heeft dezelfde afwerking, inclusief kastenwand in de schuinte. Twee grote ramen met glas tot de grond, waarvan 1 met draai/kiepsysteem, geven een prachtig vrij uitzicht over de tuin en het achtergelegen weiland en bosperceel.
Er is een 3e slaapkamer aan de zijkant van het pand. Deze is wat kleiner van formaat en heeft een dakkapel.
De betegelde badkamer is aan de andere zijde gelegen en heeft eveneens een dakkapel.
De ruimte is uitgerust met een schuin geplaatst ligbad met plateau, een hangcloset, wastafel en een designradiator. De betegeling is deels mozaïek, deels witte tegels en antraciet tegels.

Bijgebouw/garage
Deze voormalige garage is momenteel in gebruik als werkruimte. In 2004 is dit gebouw gerenoveerd en geïsoleerd. Het is voorzien van een eigen CV-installatie (Nefit 2004). Het heeft een mooie pui met veel glas en loopdeur aan de voorzijde en openslaande tuindeuren aan de achterzijde.

De afwerking met een sfeervolle houten vloer, houten plafond met inbouwspots en 2 dakvensters maken deze ruimte zeer geschikt om kantoor aan huis te creëren, waar ook bezoekers ontvangen kunnen worden.

Tuin
De achtertuin is op het noordwesten gelegen, ondanks deze ligging is er de gehele dag wel een zonnig plekje te vinden. De tuin grenst aan een weiland en bos, de huidige bewoners geven aan regelmatig een familie reeën te zien. De tuin heeft een groot terras, gazon en vaste begroeiing. Er is tevens een houten tuinhuisje aanwezig.

Bijzonderheden
•Vrijstaand woonhuis op een mooi kavel met super vrij uitzicht aan de achterzijde, één met de natuur!
•Multifunctioneel bijgebouw, ideaal voor kantoor aan huis.
•Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met dubbel glas. Ook het dak en de muren zijn geïsoleerd.
•Er moet rekening worden gehouden met enige moderniseringskosten.
•Deze woning heeft een Energielabel: C

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×