040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Calsstraat 25, Helmond

€ 275.000,= kosten koper

Circa 229 m2

Circa 114 m2

Circa 442 m3

Circa 1988

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Mooi gelegen 2/1-kapwoning (hoekligging) met kantoorkamer op de begane grond, inpandige berging, nette afwerking en groene tuin op het zuiden.
Fraaie, vrije ligging in ‘Apostelwijk’ tegenover plantsoen en met alle voorzieningen binnen handbereik.

De woning is vrij gelegen, met een groen plantsoen als overburen. Er kan op eigen terrein geparkeerd worden en tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Indeling
Begane grond
Entree met toegang tot de hal met tegelvloer. Geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Tevens bevindt zich hier de meterkast en de toegang tot een multifunctionele kantoor/speel/hobbykamer.

Via een paneeldeur met glas-in-lood komt u in de sfeervolle woonkamer. Er is veel lichtinval door de grote ramen aan zij-, voor- en achterkant.
De vloer is belegd met hout, de wanden zijn voorzien van stucwerk en het plafond is afgewerkt met spuitwerk.
Via eenzelfde paneeldeur is toegang tot de separate keuken.

De keuken is aan de tuinzijde gelegen en voorzien van een kersenhouten inrichting met zwart granieten werkblad. Er ligt een tegelvloer.
De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gascomfort, afzuigkap, combi magnetron/oven, vaatwasser en een koelkast.
De keuken biedt een fijn uitzicht op de tuin.

De multifunctionele kantoor/speel/hobbykamer heeft eveneens een houten vloer en een geïntegreerde boekenkast.
Doorloop naar de inpandige berging; hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en een tuindeur.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer en een separate, deels betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje.
De hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde, heeft een laminaat vloer en een grote vernieuwde dakkapel met kunststof kozijnen en HR++ glas. In deze slaapkamer is toegang tot een bergruimte onder de dakkapel over de gehele lengte van de slaapkamer.
Slaapkamer 2 is boven de garage gelegen, heeft een dakvenster en eveneens een laminaat vloer. Slaapkamer 3 heeft dezelfde afwerking.
De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met douchewand, wastafel en een designradiator. Er is mechanische ventilatie en een hoog geplaatst raam zorgt tevens voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Via de vaste trap is de zolderetage bereikbaar. Hier is de CV-ketel (Nefit HR ca. 2010) geplaatst. Er zijn schuifdeuren in de dakschuinte en een dakvenster. Een extra kamer realiseren is hier prima mogelijk, al dan niet na het plaatsen van een dakkapel.

Tuin
De achtertuin biedt veel privacy en is een oase van groen; met een gazon, veel vaste beplanting (o.a. met 2 Mierlose zwarte kersenbomen met certificaat). De pergola met overkapping biedt een fijne plek om een tuinset te plaatsen. De tuin is verder omheind met een stenen muren, een aparte hoek voor de containers en een poort voor de achterom.

Bijzonderheden
•Fijne ligging met veel vrijheid zowel vóór als achter.
•Uitzicht op de ‘Apostelhoeve’ en het plantsoen.
•Fijne leefruimte door het hele huis.
•Keurig onderhouden en netjes afgewerkt.
•Extra (werk)kamer op de begane grond.
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: C

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×