040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

De Plaetse 12, Helmond

€ 409.000,= kosten koper

Circa 127 m2

Circa 162 m2

Circa 585 m3

Circa 2000

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

In het hart van de Veste gelegen prachtig herenhuis met mooi zicht op de waterpartij en de markthal. Met een sfeervolle en klassieke afwerking en voorzien van een ruim balkon en een stadstuin. Eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Een uniek plekje in de Veste van Brandevoort.

Aan de voorzijde heeft u uitzicht op de centrale waterpartij en de markthal.
Entree, zeer ruime ontvangsthal met fraaie massief eikenhouten vloer die over de gehele begane grond doorloopt. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk en sierlijsten. Meterkast met 8 groepen en aardlekschakelaar.
De toiletruimte (Engelse stijl) heeft een hoog hangend keramisch reservoir en een antiek hoekwasbakje. De hoge plafonds geven een ruimtelijk karakter aan de benedenverdieping. Er zijn hardhouten paneeldeuren toegepast.
De woonkamer is sfeervol ingericht met mooie raampartijen en een imposante sierschouw.
De radiatoren zijn voorzien van een op maat gemaakte ombouw en er is een praktische kelderkast. De loopdeur geeft toegang tot het terras in de tuin.
De keuken (Bruynzeel) is geplaatst in een rechte opstelling met een massief houten werkblad voorzien van een keramische wasbak.
De inbouwapparatuur is van het merk Atag en bestaat uit een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap.

Eerste verdieping
De eerste verdieping geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet met laaghangend keramisch reservoir.
De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een massief eikenhouten vloer met hoge plinten.
De klassieke Engelse badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, gietijzeren vrijstaand bad en een douche.
De slaapkamer aan de achterzijde is thans in gebruik als werkkamer en geeft toegang tot het dakterras met uitzicht op de tuin en het binnenterrein.
De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kast en de dubbel openslaande deuren geven toegang tot het Franse balkon aan de voorzijde.

Tweede verdieping
Op deze verdieping bevindt zich een zeer royale masterbedroom met walk-in-closet.
Ook deze ruimte is ingericht met de massief eikenhouten parketvloer met hoge plinten en hardhouten deuren.
Een antiek grenen sierschouw zorgt voor extra sfeer.
De walk-in-closet is om de hoek gelegen en op maat gemaakt.

Derde verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. De gehele verdieping is voorzien van een houten vloer. De royale 4e slaapkamer is voorzien van een vliering, eventueel te gebruiken als hoogslaper. De infraroodsauna is ter overname. Er is een dakkapel aan de voorzijde en aan de achterzijde. Toegang tot bergkamer met de zonneboiler. Er is een 2e bergkamer met de CV-installatie (Atag HR combi 2016), de warmte-terugwin-installatie en tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tuin
De gezellige groene stadstuin is voorzien van sierbestrating en heeft volwassen beplanting in de borders en een groene omheining. De vrijstaande stenen berging is voorzien van elektra.

U heeft een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: A
•Door de hele woning zijn hardhouten deuren, kozijnen en architraven toegepast.
•Mooie massief eikenhouten vloeren met hoge plinten.
•Prachtige ligging met uitzicht over het water.
•Eigen parkeerplaats op binnenterrein. De servicekosten bedragen € 51,- per kwartaal.
•Vele voorzieningen op korte afstand, zoals een NS-station, scholen en winkels, het centrum van Helmond en ook Eindhoven zijn snel bereikbaar.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×