040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

De Plaetse 46, Helmond

€ 229.000,= kosten koper

Circa 102 m2

Circa 290 m3

Circa 2011

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Dit prettige 3-kamerappartement is gelegen in hartje Brandevoort. Licht en ruim met een royaal dakterras, dat zijn belangrijke kenmerken! Er is onder andere een eigen vaste parkeerplaats op het binnenterrein en alle voorzieningen zijn op loopafstand.

Inhoud : ca. 290 m³
Woonoppervlakte : ca. 102 m²
Bouwjaar : ca. 20011
Kadastraal bekend : Gemeente Helmond, sectie U, nummer 6039, A23.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Centrale entree met liftinstallatie en toegang tot het afgesloten binnenterrein met parkeerplaatsen en de eigen berging.

Het appartement is op de 3e verdieping gesitueerd.
De hal geeft toegang tot alle ruimten. De vloeren van het hele appartement zijn belegd met een mooie PVC vloer. De wanden zijn voorzien van stucwerk en de plafonds afgewerkt met spuitwerk.

De woonkamer is ruim. Drie ramen aan de voorzijde en een grote schuifpui aan het terras geven deze ruimte een prettige lichtinval.

De open keuken is in de woonkamer gesitueerd. Op eenvoudige wijze kan een separaat eet- en zitgedeelte gecreëerd worden. De gebroken witte inrichting biedt veel kastruimte en is voorzien van de volgende apparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, oven/grill en vaatwasser. Een losse koel/vries combinatie en een wijnrek maken de inrichting compleet.

Het dakterras meet maar liefst 3 x 4 meter en is gunstig op het Zuidwesten gelegen.
Er liggen houten vlondertegels en er is een stopcontact.
Er zijn twee volwaardige slaapkamers beiden met een goede afmeting.
De slaapkamers zijn ingericht met een PVC vloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Geheel betegelde badkamer, compleet uitgerust met een kunststof ligbad onder het raam, een aparte douchecabine met glazen deuren, wastafel, design hangcloset en een opbergmeubel. Mooie betegeling met grote witte wandtegels en een taupe kleur op de vloer.
Er is een apart gastentoilet. Deze ruimte is deels betegeld en voorzien van een hangcloset en fonteintje.
Separate wasruimte, waar behalve het aansluitpunt voor de wasmachine tevens de nodige bergruimte is.
Ook is er een inpandige berging, waar de CV-installatie (Intergas 2011) met warmtepomp boiler (Siebel Eltron) en slim mechanische ventilatiesysteem (Buva Vital Air) zijn geplaatst.

Parkeerplaats en berging
Op het afgesloten binnenterrein is een eigen parkeerplaats aanwezig en een berging van ca. 5.5 x 1.2 meter.

Bijzonderheden
-Fijne ligging middenin het gezellige ‘De Veste’ met alle voorzieningen (o.a. supermarkten, Hema, Kruidvat en boetiekjes) op loopafstand.
-Ruim appartement met groot dakterras en goede afwerking. Instapklaar!!
-Eigen parkeerplaats.
-Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren.
-Servicekosten per maand ca. € 220,=, o.a. opstalverzekering en reservering voor groot onderhoud.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×