040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Dorpsstraat 28a, Helmond

€ 400.000,= kosten koper

Circa 118 m2

Circa 383 m3

Circa 2009

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

In het hart van Stiphout staat dit statige gebouw waarin ruime appartementen zijn gehuisvest. Achter de klassiek vormgegeven gevels vindt u rust en vooral veel ruimte.
Dit 3-kamerappartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft o.a. een loggia met mooi uitzicht. In het souterrain bevinden zich de ruime berging en de eigen parkeerplaats. Alle voorzieningen van het gezellige dorpscentrum maar ook de Stiphoutse bossen zijn op loopafstand.
Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen.

Indeling:

Zeer verzorgde centrale hal met bellentableau, trappenhuis en lift.
Op de 1e verdieping zijn maar 2 appartement-ingangen. Ruime entree met toiletruimte, voorzien van een hangcloset en fonteintje, meterkast en videofoon-installatie.
Toegang tot de lichte en ruime woonkamer met mooie raampartij aan de voorzijde met vrij uitzicht over het plein en de Dorpsstraat.
De woonkamer is afgewerkt met vaste vloerbedekking en spuitwerk plafond- en wandafwerking.

Aan de achterzijde is de knusse loggia gelegen. Dit overdekte terras is een heel fijne, privacy biedende ruimte, afgewerkt met een sierhek en hardhouten vlonderplanken.

Centraal in de woonkamer is de keuken gelegen. De tijdloze, lichte inrichting is in een U-vorm geplaatst, heeft een granieten werkblad, een tegelvloer en als apparatuur is aanwezig: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combi-magnetron. Naast de keuken gelegen praktische bijkeuken, voorzien van een tegelvloer. Hier is de aansluiting voor de wasmachine.

De slaapvleugel heeft een gang waaraan de twee slaapkamers zijn gelegen, beide met vloerbedekking.
De hoofdslaapkamer heeft tevens een ruime inloopkast.

De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, aparte douche en een wastafel met ruim meubel met spiegel en spotjes. Er is een aparte toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

In het souterrain heeft u beschikking over een zeer ruime berging en een eigen parkeerplaats.


Bijzonderheden
•Ideale ligging met alle voorzieningen op loopafstand.
•Goed onderhouden appartement.
•Fijne indeling met loggia met uitzicht op de kerk.
•Energiezuinig WKO (warmte/koude opslag) systeem voor vloerverwarming en koeling. Zeer goede isolatievoorzieningen.
•Servicekosten, inclusief voorschot stookkosten, bedragen € 365,= per maand.
•Financieel gezonde Vereniging van Eigenaars.
•Deze woning heeft een Energielabel: in aanvraag.


Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

×