040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Elzehoutstraat 15, Helmond

€ 219.000,= kosten koper

Circa 149 m2

Circa 110 m2

Circa 335 m3

Circa 1961

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Moderne, uitgebouwde woning met luxe badkamer, 3 ruime slaapkamers, onderhoudsvriendelijke tuin met berging en achterom. Gelegen in een woonstraat in Mierlo-Hout met scholen, winkels, sportvoorzieningen en het ns-station op loopafstand.

Inhoud : ca. 335 m³
Woonoppervlakte : ca. 110 m²
Perceeloppervlakte: ca. 149 m²
Bouwjaar : ca. 1961
Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie T, nummer 3585, groot 1 are en 49 centiare.
Aanvaarding : In overleg

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating en een fraai smeedijzeren hekwerk.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met tegelvloer. Toegang tot modern toilet met wandcloset met getrommeld marmer tegelwerk. Verder bevinden zich hier de meterkast en trapopgang naar verdieping.
Toegang tot L-vormige woonkamer met tegelvloer, deels behangen wanden, deels stucwerk wanden en stucwerk plafond. Het zitgedeelte is gesitueerd aan de voorzijde en het eetkamergedeelte aan achterzijde. Er is een praktische provisiekast.
Door de grote raampartij aan voorzijde en achterzijde heeft u een prettige lichtinval. Aan de voorzijde is een rolluik geplaatst. De woonkamer is voorzien van isolatieglas.
De keuken is in de uitbouw gelegen en ingericht met een lichte keukeninrichting in L-opstelling. De inbouwapparatuur bestaat uit een gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Er is een kunststof aanrechtblad. Een groot raam zorgt voor veel licht op het werkblad. De tuindeur geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de slaapkamers, badkamer en een separaat ruim toilet voorzien van wandcloset en marmer tegelwerk.
Slaapkamer aan de voorzijde met stucwerk wanden en stucwerk plafond. Het grote raam is voorzien van isolatieglas en een rolluik.
De slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens dezelfde afwerking. Hier is een rolluik geplaatst.
Grote geheel betegelde badkamer met kunststof ligbad, dubbele wastafel, douche met cabine en raam voor ventilatie en daglicht. Er is een centrale afzuiging geplaatst en ook hier is een rolluik aanwezig.

Tweede verdieping
Via vaste trap naar 2e verdieping. Voorzolder met Velux dakvenster, opstelling CV-combiketel uit 2017 (huur) en aansluitingen voor wasapparatuur. Verder toegang tot grote 3e slaapkamer. Deze kamer heeft een grote dakkapel voorzien van isolatieglas.

Tuin
De tuin is voorzien van natuurstenen bestrating, overdekte achterom en berging welke aan de buitenzijde met stucwerk bezet is. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en geheel omheind.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: E
•Goed onderhouden en modern; instapklaar.
•Moderne badkamer en toiletten.
•Dak geïsoleerd, deels isolatieglas.
•Stucwerk wanden en plafonds.
•De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.
•Ideale ligging nabij vele voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen en NS-station.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×